Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 48
  • Переглядів: 50

Значно зросла кількість українців, які хочуть долучитися до лав Головного управління розвідки

Категорія:

У п’ять разів зросла кількість заявок охочих українців долучитися до служби в Головному управлінні розвідки (ГУР) Міністерства оборони України. Це відбувається після старту рекрутингової кампанії, повідомив представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телемарафону "Єдині новини".

24062802.jpg

Фото ілюстративне. Джерело: ГУР

За його словами, всі охочі можуть подати заявку на офіційному сайті Головного управління розвідки Міністерства оборони України або на інших онлайн-ресурсах української воєнної розвідки.

"Триває рекрутингова компанія. У п’ять разів зросла кількість заявок охочих українців долучитися до служби в Головному управлінні розвідки... Будь ласка, звертайтесь. Наші фахівці з рекрутингу обов’язково відпрацюють ці звернення та дадуть належну відповідь", – зазначив він.

Головне управлінні розвідки Міністерства оборони України здійснює розвідувальну діяльність у воєнній сфері, сферах оборони, військового будівництва, військово-технічній та кібербезпеки.

"Основними принципами нашої діяльності є чесність, справедливість, ефективність, згуртованість і результативність. Запорукою успішного виконання бойових завдань Сил оборони України є ефективна та результативна діяльність воєнних розвідників. Ми спрямовані на результат для майбутнього України та виведення її у статус країни регіонального лідера", – наголосили розвідники.

Вони також укотре озвучили своє гасло: "Мудрий пануватиме над зірками".

True ua нагадує, що Державна прикордонна служба України теж проводить рекрутинг контрактників. Зокрема, проводиться набір всіх охочих – як в органи охорони кордону, так і у бойові частини та підрозділи.

Наші інтереси: 

Розумна мобілізація. Тоді люди самі будуть йти до Сил оборони.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ельфи – з кінофільму "Володар перстенів"

Шлях Лебедів, або Як увійти в ельфійський простір волі. Світотворча тріада: омолодження, інновації, удача

Для заснування нової цивілізації необхідне поєднання трьох обов’язкових компонентів – керованої молодості, інноваційності та удачі. Щоб стати ельфом (елбедем, лебедем), треба піднестися в ельфійський...

Останні записи