Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Змушують писати діагноз COVID-19 здоровим людям: на Закарпатті розгорається скандал

Світ:

На Закарпатті спалахнув скандал через пацієнта, у якого підозрювали коронавірус. Чоловікові з цукровим діабетом у Воловецькому районі на Закарпатті, який лікувався від пневмонії, пишуть діагноз COVID-19. Йому два рази робили тест на коронавірус і він був негативним.

Дружина пацієнта розповіла, що її чоловік перебував у Воловецькій центральній лікарні з діагнозом пневмонія з 30 березня по 11 квітня. 11 квітня пацієнта направили в обласну інфекційну лікарню, щоб він здав повторний аналіз. Про це написав у своєму Facebook громадський діяч Остап Стахів.

Там інсулінозалежний чоловік з пневмонією просидів п'ять годин поспіль у приймальному відділенні. Жодної потрібної ін'єкції йому там не зробили, чоловік відмовився від госпіталізації, оскільки не відчував симптомів COVID-19 та й ГРВІ взагалі - кашлю, температури у нього не було, тиск в нормі.

Виписки з Воловецької центральної лікарні йому не дали, лікуючий лікар на дзвінки не відповідає. Хоча діагнозу коронавірус пацієнту не поставили, однак, сім'ю направили на ізоляцію "на словах", жодних документів на ізоляцію не дали.

Жінка каже, що сімейного лікаря примусово примушують, щоб вона видала екстрене повідомлення про інфекційне захворювання "форму 058/о" щодо її чоловіка.

"Я так думаю, що влада тисне на лікарів, щоб ті робили фейковую статистику, бо по іншому 65 млрд. грн., які вчора Верховна Рада України виділила Кабінету міністрів України, не буде на що списати!" - відзначив Остап Стахів.

Наші інтереси: 

Стежити за діями лікарів, місцевої влади і уряду, щоб розуміти, на ЩО вони витрачають виділені із держбюджету 65 млрд. (!) гривень. Якщо зараз всім хворим від різних хвороб будуть писати COVID-19, чиновникам буде легше виправдати злочинно бездумне витрачання грошей (які в процесі "прилипнуть" і до їхніх рук).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи