Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Західна еліта співпрацює з міжнародними злочинцями - Континентальний блок

Українського питання як такого в міжнародній політиці немає. Є глобальне російське питання. Тобто питання неадекватного керівництва величезної країни з ядерною зброєю, яка дозволяє собі агресивні загарбницькі дії у зовнішній політиці проти своїх сусідів, перш за все проти України.

І ось з цим російським, путінським питанням доводиться жити й існувати Європі й Америці.

Для Німеччини це питання дуже гостре. Набагато гостріше, ніж для більшості інших країн, через традиційну зв'язку німецької політичної та бізнес-еліти зі своїми колегами в Росії. Їм просто важко рвати ці зв'язки, вони не можуть це зробити - це як по-живому різати.

Вони довгі роки в 1990-і, в нульові успішно робили бізнес з тими ж людьми, які зараз складають бюрократичну, фінансову олігархію, яка сформувалася навколо путінського трону. Зараз її сприймає громадськість багатьох країн як міжнародних злочинців.

Для німецької еліти це серйозна політична дилема. Вона її вирішує, як у відомому анекдоті, коли чоловік приходить додому п'яний, в губній помаді, дружина відкриває двері, він їй каже: "Слухай, люба, придумай сама що-небудь".

Поки еліта, як ця жінка, не наважується приймати реальність, намагатися її якось приховати, жити так, ніби нічого страшного не сталося, продовжувати співпрацювати з міжнародними терористами і злочинцями, як у випадку "Роснефти", яка прекрасно себе почуває в Німеччині, незважаючи на санкції, відкриває свої філії і процвітає.

Тому цей нарив буде дуже довго зріти, поки німецьке, європейське, американське суспільство не поставить жорстко питання перед своїми політикам, перед керівництвом своїх країн: доки ми будемо терпіти і співпрацювати з міжнародними злочинцями?

Автор: Ігор Ейдман

Соціолог, російський опозиціонер, живе у Німеччині

Наші інтереси: 

Правда виходить на поверхню. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Партноменклатура НДР виявилася "троянським конем" Росії, а контррозвідка ФРН "прогавила"...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Партноменклатура НДР виявилася "троянським конем" Росії, а контррозвідка ФРН "прогавила"...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!