Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

З чотирьох тестів на коронавірус в Ілона Маска два були негативними, а два – позитивними

Категорія:

Світ:

Після появи симптомів застуди Ілон Маск здав 4 тести на коронавірус в один день. Два з них були негативні, два показали позитивний результат. Глава компаній Tesla та SpaceX вважає, що це може бути поширеною проблемою, та додав, що впродовж доби отримає результати ПЛР-тестів із різних лабораторій.

"Щось відбувається надзвичайно фальшиве. Сьогодні мене протестували на covid чотири рази. Два тести виявилися негативними, два виявилися позитивними. Та сама машина, той самий тест, та сама медсестра. Швидкий тест на антигени від компанії BD", - написав він у Твіттер 13 листопада.

У коментарях до посту Маск написав, що, якщо це відбувається з ним, то відбувається й з іншими. Він додав, що отримає тести на ПЛР в окремих лабораторіях, результати будуть орієнтовно за добу.

Нагадаємо, раніше Ілон Маск в інтерв'ю Карі Свішер (Kara Swisher) сказав, що не колотиме собі коронавірусних вакцин і підтвердив, що плює на карантинні заборони, продовжуючи виробництво на своєму каліфорнійському заводі Тесла. Він вважає всі ці заборони "грубою помилкою".

Наші інтереси: 

Розуміти, що тести на виявлення ковіду не працюють.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи