Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Юліус Штрайхер: «Жах зі Сходу»

Російський народ став твариною після Великої війни? Що сталося з Росією, що доводить вірність думки тих, хто протягом багатьох років твердив німцям і всьому простому світові про те, що на Сході народжується чудовисько, чудовисько, яке розірве народи Європи і знищить те, що ми колись називали європейською цивілізацією?


Коли ми говоримо про європейську культуру (цивілізацію), то вона є досягненням неймовірно розвиненої білявою і ясноокої раси, яка навіть в темні часи відправляла надлишок своєї крові на південь Середземномор'я і далі в Північну Африку і в глибини азіатського континенту. Пізніше їх сила дозволила римлянам, грекам, персам і індійцям розвинути свій творчий потенціал небувалим чином. Німці також походять від цієї благородної скандинавської раси, яку так вихваляв історик Тацит саме тоді, коли його власний народ перебував у занепаді. Посеред світового безладу німці – остання цитадель європейської цивілізації, завдяки триваючій дії успадкованої німецької крові.

Тому не дивно, що пристойна німецька цивілізація визнала неможливими події жахливих злочинів більшовизму в двадцятому столітті, навіть при тому, що вони були передбачені пророками нашого часу. Це небажання, засноване на вродженій благопристойності і на досвіді з російськими військовополоненими, які працюють в Німеччині протягом чотирьох років, змусило деяких німців вважати, що жорстокість більшовизму – це просто пропаганда. Але як тільки більшовицька повінь накрила східні землі німецького Райху, багато тисяч німців стали свідками дійсності і небезпека, завдяки якій більшовизм міг отримати вигоду з німецького самообману, нарешті зникла.

У той час коли ми почули повідомлення про злочини більшовицьких солдатів на територіях нашого південного сходу професійні скептики і рахівники заявили, що вони будуть вірити лише тому, що побачать самі або отриманим повідомленням від свідків. Тепер, коли жах зі Сходу може бути прочитаний на обличчях його жертв і після того, як вони засвідчили про це в німецьких військових судах, навіть ті, що найбільш сильно сумніваються, повинні визнати дійсність (до свого власного сорому). Ця дійсність – масові вбивства і масове насильство.

Під час Великої війни російські військові підрозділи також вторглися на німецьку територію, але жоден історик або німець не звинувачували їх в систематичних масових зґвалтуваннях німецьких жінок і дівчат або в запланованих вбивствах чоловіків або їх у полоні. Яка відмінність між тим, що було і тим, що тепер?

Російський народ став твариною після Великої війни? Що сталося з Росією, що доводить вірність думки тих, хто протягом багатьох років твердив німцям і всьому простому світові про те, що на Сході народжується чудовисько, чудовисько, яке розірве народи Європи і знищить те, що ми колись називали європейською цивілізацією? Там панувала несправедливість, оскільки люди протягом свого існування залишалися незадоволеними. Оскільки у народу були засновані уряду, яким він довіряв, він сподівався, що вони будуть служити йому на благо. Ті революції були справжніми, поки вони виростали з народного співтовариства по крові і культурі. Але починаючи з того моменту, коли революції очолили незв'язані кров'ю сили, що переслідували егоїстичні наднаціональні інтереси, ці революції, як виявилося, стали злочинами проти незалежного життя народів.

Тепер червоні солдати чинять сьогодні всюди, де вони є, завдяки зраді або силі жахливі злочини: чоловіки вбиті або відправлені за кордон як раби, жінки та дівчата зґвалтовані і ображені!

22 лютого 1945 р.



Джерело:

  • Der Stürmer, №8 / 1945.
  • Юліус Штрайхер. «Ужас с Востока». 01.02.2012 // https://nazisozi.wordpress.com/page/4/

Наші інтереси: 

Пам’ятати про злочини, вчинені радянською армією під час Німецько-радянської війни!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи