Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Якщо хочеться купити доїльний апарат недорого: актуальні моделі

Деякі фермери ще не встигли купити доїльний апарат і продовжують обслуговувати поголів’я вручну. Це уповільнює їх роботу, знижує ефективність праці. Якщо таким чином ви готуєте молоко та молочні продукти до продажу, то витримати конкуренцію буде неможливо.

Якщо ж отримуєте молоко “для свого столу”, то чи потрібно так ускладнювати собі життя? Обирайте доїльний апарат тут — https://cropper.com.ua/ua/doilnye-apparaty/. Нова модель може знадобитися навіть якщо у вас вже є мехдойка, але занадто стара. Ми ж спитали менеджерів інтернет-магазину Cropper: як купити доїльний апарат недорого, щоб отримати результат, але не переплачувати. Що вони відповіли — ми розповідаємо в статті.

Доїльний апарат Дамілк АІД-1

Які доїльні апарати є кращими?

Відповісти на це питання досить складно, бо для кожної ферми є власні пріоритети. На одній ще зарано вводити сучасні практики тваринництва, наприклад, попарне чи почергове доїння корів/кіз/овець. На інших потрібна максимальна продуктивність, бо поголів’я дуже численне. На інших ця потужна мехдойка буде зайвою, бо з кількістю тварин впорається навіть доїлка середньої потужності.

Звичайно, якщо в вас немає жаги заощадити, то краще відразу придбати найбільш потужну мехдойку. Можливо, в майбутньому це буде доречним, якщо ви розширите господарство.

З сучасних українських моделей найбільш потужною та універсальною є модель Damilk АІД-10. Не сильно відстає УІД-10 того ж виробника (Дамілк). Вони здатні обслуговувати до 20 корів за один сеанс. Тривалість цього сеансу — дві години.

Якщо ви бажаєте обслуговувати тварин у відкритому полі, то тут електричні мехдойки Damilk будуть не дуже зручними. В такому випадку радимо придбати мото-доїлки українського бренду Буренка.

Якщо Дамілк, то яку модель доїльного апарату купити?

Ціна доїльного апарата Дамілк залежить не лише від потужності, але й від комплектації. Найбільш широкий вибір надає саме Дамілк: АІД-1,2,3,10 та УІД-10 можна купити в десятках збірок. Найбільш популярні моделі “Євро”, “Коза” та “Нержавійка”. Євро-доїлки відрізняються наявністю регульованого пульсатора. З ним ви можете практикувати сучасні техніки доїння, провокувати збільшену молоковіддачу в тварин. “Коза” — модель з підбором обладнання, яке підійде для роботи з малою рогатою худобою. “Нержавійка” — маркировка, яка вказує на матеріал, з якого зробили доїльні стакани. Нержавіюча сталь найбільш стійка і довговічна, якщо порівнювати її з алюмінієм, пластиком та навіть комбінованими матеріалами.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи