Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як провести розірвання шлюбу в онлайн режимі

В останній час в Україні все більше впроваджуються онлайн-сервіси, за допомогою яких з’явилася зручна можливість уникнути черг та бюрократичної тяганини при оформленні різноманітних документів. Не стало виключенням і оформлення актів цивільного стану, а саме – розірвання шлюбу в режимі онлайн.

Головні переваги сервісу – швидкість очікування готового результату, адже на розлучення потрібно від 10 до 20 хвилин, та низькі витрати при розірванні шлюбу. Більше немає потреби в послугах адвокатів, адже саму заяву про розлучення можливо отримати з дому.

Документи для розлучення онлайн

Завдяки сучасному сервісу від адвокатського бюро https://razvod-online.com.ua/, розірвання шлюбу не займає багато часу та не призводить до великих фінансових переплат. Кожен користувач сервісу отримає:

  • правильно заповнену готову позовну заяву на розірвання шлюбу;
  • готовий пакет необхідних для розлучення документів;
  • покрокову інструкцію щодо подальших дій.

Адвокатське бюро має великий досвід роботи в цій делікатній справі і з великою ймовірністю гарантує позитивне рішення суду на Вашу користь.

Процес розлучення може тривати від 1 до 3 місяців, і це залежить в першу чергу від роботи судді, його зайнятості (відпустка, державні свята). Для прискорення процесу розлучення, необхідно дійти згоди на розлучення з відповідачем. При зверненні до онлайн-сервісу з розірвання шлюбу, необхідно надати наступний пакет документів:

  • свідоцтво про шлюб або його дублікат, виданий РАЦСом;
  • копія сторінок паспорту;
  • при наявності дітей – копія свідоцтва про народження.

Саму заяву на розірвання шлюбу можливо надіслати поштою, а бути на судовому засіданні – необов’язково, рішення про розірвання шлюбу також можливо отримати поштою. Якщо відповідач знаходиться поза межами країни – це не перешкоджає процесу розлучення і справа буде розглядатися в звичайному порядку.

Майнове питання та аліменти при розлученні

Найкращий варіант – коли подружжя в змозі домовитись між собою в таких питаннях, як розділ майна та виплата аліментів на утримання дітей без судового втручання, але, якщо наявні спірні питання, це також можливо вирішити і після розлучення в судовому порядку. Серед додаткових витрат – тільки сплата судового збору. Онлайн-сервіс автоматично визначає потрібний суд.

При наявності питань та необхідності в наданні консультації, кожен може звернутись по вказаному на сайті номеру телефону, написати електронного листа або звернутися через соціальні мережі.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи