Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як обирати металопластикові вікна для дому

Сучасні металопластикові вікна – відмінна заміна зношеним старим з дерева, адже вони здатні значно зменшити витрати на опаленні та кондиціюванні приміщень, і до того ж – виглядають дуже сучасно і придають зовнішньому вигляду будівлі вишуканого стилю.

Важливо, що металопластикові вікна можуть слугувати до 50 і більше років без деформацій і необхідності в реставрації, чого не можна сказати про аналоги з дерева, які потребують періодичного фарбування та догляду. Щоб скористатись цими перевагами, потрібно обирати вiкна з якісного профілю у надійної компанії.

Відмінності металопластикових вікон, на які потрібно звернути свою увагу при виборі

Звичайній людині, відрізнити якісний віконний профіль від ненадійних – дуже важко, тому, свій вибір потрібно довіряти тільки перевіреним компаніям, які працюють на ринку достатньо довгий час. Профіль – основна частина вікна, і саме від якості матеріалу, який використовується при його виготовленні, залежать майбутні характеристики. Так, дешевий ПВХ може досить швидко втратити свій привабливий вигляд, пропускати холодне повітря, тому склопакети потрібно обирати тільки у відомих виробників, наприклад - viknaroff.ua.

Існує безліч відмінностей металопластикових вікон, які можна розділити на декілька категорій:

  1. По призначенню. Металопластикові вікна – ідеальне рішення не тільки для власного житла (дому, котеджу, квартири), облаштування терас та балконів, але і офісних будівель. На даний момент, найбільш популярні моделі вікон – з двокамерними та трикамерними склопакетами, які здатні зберігати в приміщенні тепло. Зазвичай, металопластикові однокамерні вікна використовуються в нежитлових приміщеннях.
  2. Комплектація. До переваг металопластикових вікон варто віднести неймовірні можливості зміни функціоналу:

- широкий вибір вікон з захистом від шуму, пилу, сонця, злому;

- енергозберігаючі вікна;

- мультифункціональні вікна;

- можливість виготовлення розсувних вікон.

  1. Дизайн. Окрім вже звичних квадратних та прямокутних моделей, з металопрофілю можна створити безліч конструкцій вікон:

- арочні;

- трапецієвидні;

- трикутні;

- круглі;

- вікна з декоративними шпросами;

- виготовлення ламінованих вікон в кольорі.

Переваги металопластикових вікон

Переваги металопластикових вікон не викликають сумнівів, адже вони набагато краще за свої аналоги з дерева:

  • мають прекрасні тепло та шумоізоляційні властивості;
  • не потребують регулярного догляду;
  • мають неперевершений вигляд на протязі багатьох років;
  • надійні і міцні.

На сьогодні, металопластикові вікна відкривають все нові можливості для використання. В останній час, дуже популярним напрямком використання металопластикових склопакетів помітно в облаштуванні балконів, адже за їх допомогою, балкон легко перетворюється в ще одну затишну та теплу кімнату.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи