Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Я - українець і я буду послом України стільки, скільки житиму, – Стів Возняк у Києві

Він познайомився зі Стівом Джобсом ще на початку 1970-х років, а вже згодом вони разом створили прототип відомої компанії.

За десятки років своєї успішної кар'єри вперше з офіційним візитом до України прибув співзасновник компанії Apple Стів Возняк, передає Ukr.Media. В ході Olerom Forum, що відбувся у столиці, винахідник відзначився неймовірно теплими відгуками у бік нашої держави.

Він підкреслив, що особливо його вразили люди, яких він випадково чи заплановано зустрічав у столиці – перш за все, своєю емоційністю та стійким характером:

“Я тут усього день, але встиг полюбити людей, яких зустрів. На мою думку, в Україні багато пристрасті, щоб робити щось нове і велике. Я не відчуваю схожості з Росією, де все, як і в старі часи. Я буду послом України стільки, скільки житиму", - зізнався Возняк.

Після даної обіцянки за будь-яких обставин повертатися сюди знову і знову, співзасновник Apple наголосив: вже давно вважає себе українцем, попри свою справжню національність та прізвище:

"Багато хто в мене запитує: Стів, ти поляк? Бо моє прізвище Возняк. Я відповідаю: Ні, я українець", - підсумував він.

Слід відзначити, що Возняк познайомився зі Стівом Джобсом ще на початку 1970-х років, а вже згодом вони разом створили прототип відомої сьогодні на весь світ компанії.

Для цього вони продали мікроавтобус, науковий калькулятор – загалом, всі цінні речі, аби тільки нарешті втілити мрію у життя. І вже у 1978 році Apple Computer підтвердив: у них це вийшло.

Дивіться: Стів Возняк на форумі в Україні

 

 

Наші інтереси: 

Пишаємось українцями, які змінюють світ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Гарний хлопець! Торбинка за спиною... Тутешні б жлоби при таких бабках роздували би щоки, а торбинки їхні несла би ціла ватага шестьорок.

Хай буде!

Коментарі

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Гарний хлопець! Торбинка за спиною... Тутешні б жлоби при таких бабках роздували би щоки, а торбинки їхні несла би ціла ватага шестьорок.

Хай буде!