Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 104
  • Переглядів: 113

Вищий суд штату Мен постановив відновити ім'я Дональда Трампа у виборчому бюлетені на праймеріз 2024

Категорія:

Праймеріз у штаті Мен відбудуться в березні, виборці штату Мен, які мають право голосу і бажають віддати свій голос за нього на праймеріз, зможуть це зробити, а переможець буде визначений шляхом рейтингового голосування.

24012302.jpg

Президентський бюлетень 2020 року. Фото Джо Ковача

Вищий суд штату Мен постановив відновити ім'я президента Дональда Трампа в бюлетені для голосування на праймеріз 2024 року, скасувавши попереднє рішення держсекретаря Шеллі Беллоуз, демократки та, згідно з коментарем The Gateway Pundit, "психопатки", яка наказала його вилучити, пише WND.

Без судового засідання, без доказів, без належної правової процедури Беллоуз заявила, що Трамп є "бунтівником" за його коментарі 6 січня 2021 року, коли кілька сотень людей влаштували заворушення в Капітолії США, і тому був заборонений до участі у виборах.

Насправді проти Трампа не було порушено жодної кримінальної справи за звинуваченням у заколоті, а коли демократи в Конгресі висунули таке звинувачення, він був виправданий у Сенаті.

Раніше Верховний суд Колорадо також наказав виключити ім'я Трампа з виборчих бюлетенів цього штату, але зараз воно повернулося, оскільки це питання розглядає Верховний суд США.

CBS News повідомило, що Верховний суд штату Мен відкрив шлях до внесення імені Трампа до виборчих бюлетенів.

У доповіді йдеться, що суддя Мікаела Мерфі постановила, що рішення Беллоуз має бути призупинено в очікуванні рішення Верховного суду.

Мерфі зазначила, що праймеріз у її штаті відбудуться в березні, і постановила, що "якщо Верховний суд до цієї дати не визнає президента Трампа дискваліфікованим на посаду президента, виборці штату Мен, які мають право голосу і бажають віддати свій голос за нього на праймеріз, зможуть це зробити, а переможець буде визначений шляхом рейтингового голосування".

Суддя сказала, що закон штату Мен дозволяє їй відправити справу назад до Беллоуз з наказом винести нове рішення пізніше.

"Простіше кажучи, прийняття Верховним судом США справи Колорадо змінює все щодо порядку, в якому ці питання повинні вирішуватися, і яким судом, – сказала суддя. – І хоча неможливо знати, що вирішить Верховний суд, сподіваємося, що він принаймні прояснить, яку роль, якщо така є, відіграють особи, що приймають рішення на рівні штатів, включаючи держсекретарів і суддів штатів, у розгляді позовів про дискваліфікацію, поданих відповідно до третього розділу 14-ї поправки".

Трамп звернувся до суду з проханням про перегляд після свавільного рішення Беллоуз.

Стверджується, що 14-та поправка, яка, за словами експертів, не поширюється на президентів, забороняє Трампу обіймати посаду, оскільки він є "бунтівником".

Кампанія, яка триває в багатьох штатах, є частиною "юридичної війни" демократів проти Трампа, які прагнуть, щоб їхній кандидат Джо Байден не зазнав поразки від Трампа у 2024 році.

Якби Трампа не було у виборчому бюлетені, їм не було б про що турбуватися.

Десятки інших суддів і державних службовців відхилили ці юридичні претензії до Трампа.

Адвокати Трампа зазначили: "Вперше в історії нашої держави держсекретар взяла на себе сміливість відібрати у народу право обирати, хто має бути висуванцем від основної партії на посаду президента США, спираючись на розділ 3 14-ї поправки. Ця узурпація права народу штату Мен обирати своїх політичних лідерів суперечить як законодавству штату, так і федеральному законодавству, включаючи Конституцію Сполучених Штатів".

У коментарі Pundit, окрім опису Беллоуз як "психопатки", зазначається, що "Трампу не було пред'явлено звинувачень в участі в бунті або повстанні проти Сполучених Штатів".

Для американських правлячих еліт немає нічого більш дорогоцінного, чудового і життєдайного для їхньої великої справи, ніж "повстання" в Капітолії США 6 січня 2021 року. Не має значення, що події навіть близько не були схожі на справжнє "повстання", або що поліція і понад 200 агентів ФБР під прикриттям спровокували той бунт, який Такер Карлсон називає "підставою". Проте віцепрезидент Камала Гарріс все ще наполягає на тому, що цей невеликий бунт був таким же жахливим, як терористичні атаки 11 вересня і несподіваний напад Японії на Перл-Харбор.

НАВІЩО еліти це роблять?

Це не лише тому, що засудження, ув'язнення, тортури й руйнування життів сотень прихильників Трампа мають на меті налякати й залякати мільйони американців та змусити їх підкоритися. І справа не лише в тому, що судді-активісти та бюрократи у понад 30 штатах абсурдно намагаються не допустити Трампа до виборчих бюлетенів, посилаючись на 14-ту поправку, яка забороняє будь-кому, хто "брав участь у повстанні", обіймати виборні посади.

Це тому, що руйнування елітами Америки є настільки швидким, жахливим і очевидним, що вони відчувають потребу перетворити своїх опонентів на монстрів, аби не втратити владу на наступних виборах. Але це не означає просто називати консерваторів і християн "расистами", "білими расистами", "радикальними екстремістами" і "внутрішніми терористами", як вони це роблять постійно. Вони знають, що потрібно набагато більше.

Все більше фактів переконливо свідчать про те, що сьогоднішні ліві еліти, які прагнуть влади, мають намір не лише залякати та дискредитувати своїх політичних опонентів, називаючи їх терористами, але й спровокувати реальне насильство.

Наші інтереси: 

Стежимо за передвиборчим процесом у США. Місцевим владним психопатам стає дедалі важче – і це добре. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

треба розуміти головне: з причини занадтої корумпованості Трамп втратив довіру у військових.... він не буде наступним президентом США .... на щастя...
Доречі варто, прочитати цей матеріал (разом з матеріалами по темі, що наведені в кінці):
Шейн Бейлз. Структура ілюмінатів (Deep State)
https://uamodna.com/articles/sheyn-beylz-struktura-ilyuminativ-deep-state/

Коментарі

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

треба розуміти головне: з причини занадтої корумпованості Трамп втратив довіру у військових.... він не буде наступним президентом США .... на щастя...
Доречі варто, прочитати цей матеріал (разом з матеріалами по темі, що наведені в кінці):
Шейн Бейлз. Структура ілюмінатів (Deep State)
https://uamodna.com/articles/sheyn-beylz-struktura-ilyuminativ-deep-state/