Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Водії повинні платити більше за бензин "стільки, скільки потрібно" для закінчення війни з Росією – Байден

Категорія:

Спецтема:

Президент США Джо Байден заявив пресконференції після саміту НАТО в Мадриді, що американським автомобілістам слід очікувати підвищених цін на бензин доти, доки не закінчиться війна між Росією та Україною.

bayden.jpg

Концепція змінилася. Президент Джо Байден виступає на пресконференції під час саміту НАТО в Мадриді, Іспанія, 30 червня 2022 року (Yves Herman/Reuters)

Байдену було поставлено питання, як довго люди повинні платити підвищені ціни на бензин. Він відповів: "Стільки, скільки потрібно, щоб Росія не змогла фактично перемогти Україну і вийти за межі України", пише Велика Епоха.

Байден та його колеги-демократи стверджують, що у високих цінах винна Росія. Але вони рідко згадують про санкції США проти Москви або про його добре задокументовані політичні зусилля щодо обмеження видобутку нафти та газу в США.

Ціни на газ почали зростати невдовзі після вступу Байдена на посаду в січні 2021 року і продовжували зростати задовго до вторгнення Росії до України 24 лютого 2022 року.

Також під час пресконференції президент Байден заявив, що він не проситиме Саудівську Аравію збільшити видобуток нафти під час свого візиту до королівства у липні. Раніше цього року повідомлялося, що він попросить Саудівську Аравію та інші провідні країни-виробники нафти збільшити обсяги постачання, щоб розв'язати проблеми з постачанням.

 

Наші інтереси: 

Як не дивно, але зараз усі політики у світі використовують російсько-українську війну у своїх цілях. На жаль, світові гравці хочуть все списати на нашу війну.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи