Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Влада Києва не знає, коли діти повернуться до шкіл

За словами мера Києва Віталія Кличка, школярі повернуться в школи після поліпшення епідемічної ситуації. Коли саме вони планують поліпшити "епідемічну ситуацію" не уточнюється. 

klychko.jpg

Віталій Кличко. Фото: Фейсбук Віталія Кличка

Під час засідання Київської міської ради мер Києва Віталій Кличко сказав, що ситуація із розповсюдженням вірусу в столиці й в Україні загалом – тривожна. 

Він зазначив, що школярі поки перебуватимуть на дистанційному навчанні, оскільки в цю хвилю хворіє багато дітей. 

«Тому учні повернуться в школи після поліпшення епідемічної ситуації. Сподіваємося, що це станеться невдовзі. Важливо сьогодні – втримати ситуацію. Бо йдеться про здоров’я і життя людей», – сказав Кличко.

Наші інтереси: 

Розуміти, що ситуацію нагнітають. Згадую, як в ці листопадові дні 12 років тому у нас "лютував" свинячий грип, і дітей також відправили на "карантин" додому. На щастя, в Україні тоді не встигли вакцинувати населення від тої "страшної смертоносної хвороби". На жаль, цього разу вакцинацію проти ковіду таки змогли запровадити. Ба більше! Дітей вже півтора року тримають на неповноцінному навчанні. В серпні брехуни при владі обіцяли: "Вчителі, вакцинуйтеся, тоді не буде дистанційного навчання!" Вчителі вакцинувалися (в Києві майже 100%), але вони порушили свою обіцянку. Невже хтось досі їм вірить? 

Ось, до речі, реконструкція масової істерії, і як нагнітали паніку від свинячого грипу у 2009 році – Der Spiegel (Німеччина).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи