Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вільні люди мають зброю: Техас стає 21 штатом з правом на вільне носіння зброї

Категорія:

Світ:

У конгресі штату Техас ухвалено законопроект про вільне носіння зброї. Після підписання губернатором закон набере чинності. Це відновить права техасців, передбачені Конституцією США.

Законопроект HB 1927 пройшов ухвалення і в Палаті представників, і в Сенаті штату. Якщо губернатор Ґреґ Еббот (Greg Abbott, республіканець) підпише законопроект, то мешканцям штату, яким виповнилося 21 рік, буде дозволено носити вогнепальну зброю – як відкрито, так і приховано – без додаткових дозволів. Виключеннями будуть тільки ті, кому персонально заборонено мати зброю. При тому закон не відміняє правила покупки вогнепальної зброї, передбачені Федеральним ліцензіатом вогнепальної зброї (Federal Firearms Licensee – FFL), включаючи перевірку біографії.

Головне покликання законопроекту – відновити права техасців на володіння зброєю, передбачені Конституцією США. Саме на відміну цього право спрямована атака адміністрації Джо Байдена і фракції Демократичної партії в Конгресі США.

Губернатор Ґреґ Еббот заявив, що найближчими днями підпише закон.

Після цього Техас стане 21 штатом, в якому діє подібне право на вільне носіння зброї.

Наші інтереси: 

Вільні люди мають зброю. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи