Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Відпочинок на вихідних: подорож з Рівного в мальовничі Карпати

Літо - чудова тепла пора, коли варто виділити хоча б кілька днів та зосередитись на відпочинку, подорожуючи прекрасними місцями України. 

Для зручності можна підібрати для себе вже готовий міні-тур, щоб не витрачати час на планування подорожі та не сушити голову будуючи маршрут подорожі. В якості ідеального варіанту на сайті https://atlanttour.com.ua/uk/turyzrivnoho/ можна обрати вже сплановану заздалегідь подорож на 2-3 дні з Рівного в серце західної України - мальовничі Карпати. Українське туристичне агентство “Атлант Тур” регулярно проводить нетривалі але цікаві та насичені тури в Буковель. 

Тур «Подорож в Карпати + Говерла»

Виїзди заплановані практично на весь місяць, тому можна обрати для себе зручну дату. Тривалість туру складає три дні, тому сміливо можна запланувати подорож на вихідні дні.
Маршрут: Рівне – Луцьк – Яремче – Микуличин – Поляниця – Яблуниця – Ворохта – Луцьк

У програму включено відвідування Яремчанського сувенірного ринку, відвідування водоспаду «Пробій» та відомого ресторану «Гуцульщина» з вільним часом на обід та можливістю насолодитись маловничими Карпатами і відчути прохолоду вод Прута.

Екскурсія на Скелі Довбуша  разом із гідом дозволить зануритись в історію та познайомитись із діяльністю легендарного Олекси Довбуша. Після - екстрім відпочинок - катання на джипах по Карпатах, що додасть море вражень та дозволить насолодитись екстрімом.

Наступного дня в програму включене підкорення найвищої гори в країні - Говерли. Сходження проводитиме досвідчений гід та допоможе підкорити кожному бажану вершину у 2061 метр над рівнем моря. 
Ввечері після повернення до готелю можна чудово провести час, релаксуючи у теплих чанах, наповнених гріською водою. 

Третього дня в програму включений активний відпочинок на курорті Буковель: спа-відпочинок у відомому клубі VODA day & nightclub, розташованому на березі найбільшого штучного озера у Європі.

Для любителів більшого екстриму буде можливість познайомитись із BIKE ZIP - прокататись на канатній дорозі на велосипеді над озером Молодості одночасно насолоджуючись панорамним видом Карпат. В якості альтернативи можна обрати швидкісний спуск по найдовшому тролеї в Україні: за 100 секунд “проїхати” 1130 метрів з вершини гори «Буковель» до центру курорту з  перепадом висоти більше 190 м. 
На завершення програми - справжній релакс для чоловіків: відвідини пивоварні в селі Микуличин, де можна скуштувати кілька видів справжнього пива: Медове і Темне, Світле “Ювілейне” і Біле “Гуцульське”.

Вартість всього туру складає 2800 грн разом із харчуванням. Окремо оплачуються відвідування екскурсійних об'єктів. Із детальнішим описом всієї програми можна ознайомитись на сайті туристичного оператора та уточнити всі запитання у консультантів.

 

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи