Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Великобританія здійснює проект поліпшення іміджу і комунікаційної стратегії України – The Guardian

Категорія:

Світ:

Цільовою аудиторією цього проекту з реабілітації репутації України повинні стати англомовні туристи, інвестори і ЗМІ, включаючи CNN та BBC.

Сполучене Королівство залучило M & C Saatchi - одне з найдинамічніших міжнародних маркетингових агентств, щоб спільно з Міністерством закордонних справ воно реалізувало проект, спрямований на реабілітацію України - союзниці Великобританії. Про цей розповідає Бен Куїнн (Ben Quinn) в британській газеті The Guardian

Йдеться про контракт на 100 тисяч фунтів стерлінгів, відповідно до якого це агентство буде працювати з командами Міністерства закордонних справ Великобританії, британського посольства в Києві і чиновниками українського уряду.

Цільовою аудиторією цього проекту з реабілітації репутації України, яка, згідно з результатами опитувань, є вкрай негативною, повинні стати англомовні туристи, інвестори і ЗМІ, включаючи CNN та BBC.

У цих документах також йдеться про те, що цей проект спрямований на пошуки історій політичного і економічного успіху і на те, щоб «позиціонувати Україну як життєздатну і успішну країну, незважаючи на її невдачі, пов'язані з Росією і анексією Криму».

Більш широкий пакет допомоги Великобританії Україні, яка зараз залучена не тільки в конфлікт з підтримуваними Росією сепаратистами, але і в пропагандистську війну з Кремлем, включає в себе надання 2,4 мільйона фунтів стерлінгів для того, щоб Київ міг удосконалити свою комунікаційну стратегію.

Видання Observer встановило, що ці гроші були взяті з Фонду запобігання конфліктам, сприяння стабільності і безпеки, розміри якого перевищують мільярд фунтів стерлінгів. Це джерело є настільки секретним, що навіть комісії високопоставлених членів парламенту і лордів, які повинні стежити за його діяльністю, було відмовлено в доступі до назв тих 40 країн, в яких витрачаються кошти цього фонду - пише Бен Куїнн.

Наші інтереси: 

Британці вірять в Україну, це неймовірний позитивний стимул для розвитку!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи