Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Одесі активісти заблокували обласну прокуратуру

Спецтема:

Вони виступають проти призначення на посаду прокурора області Миколи Стоянова. Двері в будівлю заблоковали, перед головним входом встановили шибеницю і розпалили багаття.

Перший заступник прокурора області Олег Жученко попросив активістів розблокувати один з входів, щоб співробітники відомства могли працювати. Протестувальники погодилися пропускати тільки тих, хто поставить підписи за відставку Стоянова, повідомляє Тиждень з посиланням на одеський портал Думская.net.

За словами учасників акції, протест під прокуратурою буде тривати до тих пір, поки до них не вийде сам Стоянов. 

Напередодні в Одесі пройшов мітинг проти призначення прокурором області Миколи Стоянова і звільнення Давіда Сакварелідзе.

Нагадаємо, заступника генерального прокурора України, прокурора Одеської області Давіда Сакварелідзе звільнили з органів прокуратури 29 березня, в останній день роботи генерального прокурора України Шокіна. У ГПУ заявили, що генеральний прокурор привернув Сакварелідзе до дисциплінарної відповідальності "за грубе порушення правил прокурорської етики, втручання в непередбаченому законодавством порядку в службову діяльність іншого прокурора, вчинення проступку, який порочить працівника прокуратури, невиконання та неналежне виконання службових обов'язків". Сакварелідзе відкидає ці звинувачення

Новим прокурором Одеської області був призначений Микола Стоянов, який в 2014 році вже обіймав цю посаду. На посаду його призначив генеральний прокурор України Віктор Шокін в останній день роботи перед звільненням його (Шлкіна) Верховною Радою України.

Наші інтереси: 

Відкат назад. Система пручається. Шокін робить маленькі падлянки. Але це тільки підливає масла у вогонь.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи