Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 45
  • Переглядів: 45

В оборонну індустрію України інвестували понад $7 млрд – Умєров

Категорія:

Світ:

Триває робота боротьби з корупцією, Міноборони співпрацює з антикорупційними органами та інвестує в розвиток оборонної галузі, заявив міністр оборони Рустем Умєров на форумі "Україна 2024. Незалежність" 27 серпня.

23110604.jpg

Міністр оборони Рустем Умєров

Він повідомив, що Міноборони вдалося інвестувати понад 7 мільярдів доларів в розвиток оборонної промисловості України, пише Кореспондент.

"Ми створили агенції, які працюють як у тиловому напрямку, так і в оборонних закупівлях, тобто летальних і нелетальних. Спільно з урядом і Верховною Радою інвестували понад 7 мільярдів доларів у нашу оборонну індустрію, що стало значною підтримкою в умовах обмеженої міжнародної технічної допомоги", – зазначив Умєров.

Міністр також сказав, що інвестували переважно в такі військові технології, як дрони, системи радіоелектронної боротьби, наземні роботизовані комплекси, а також створили єдиний державний реєстр призовників і системи ситуаційної обізнаності. Були запущені програми Резерв+ і Армія+, а в співпраці з Мінветеранів і Мінцифрою планується створити програму Ветеран+.

Умєров додав, що триває робота над боротьбою з корупцією, відомство співпрацює з антикорупційними органами та інвестує в розвиток оборонної галузі.

Ми повідомляли, що сектор безпеки та оборони у січні-липні 2024 року дістав один трильйон гривень з держбюджету – 58,1% від усієї суми видатків загального фонду.

Раніше у липні Кабмін схвалив зміни до держбюджету, якими пропонується збільшити його видаткову частину на 500,3 млрд гривень, з яких 495,3 млрд грн направити на потреби сектору безпеки та оборони.

Міністр, однак, не сказав про те, що "Резерв+" ХАКНУЛИ росіяни.

Наші інтереси: 

Добре, якщо справді йде робота по боротьбі з корупцією і вони співпрацюють з антикорупційними органами. Погано, що витрачаються кошти на так званий єдиний  реєстр призовників – краще б зекономили кошти та купили пікапи для воїнів (невже вони не бачать, що бійці весь час просять автомобілі, і люди досі скидаються по копійці, щоб купити їм авто).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи