Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В "Нафтогазі" підтвердили включення санкцій проти "Північного потоку-2" в бюджет США

Запровадження цих санкцій має потужну підтримку обох американських партій (bipartisan) як у Сенаті, так і у Палаті представників (bicameral). “А тим часом в Балтійському морі складні погодні умови".

Санкції, які зупинять роботи з будівництва обхідного газопроводу “Північний потік-2”, включені до законопроекту про оборонний бюджет США, йдеться у повідомленні НАК “Нафтогаз України” у Facebook, повідомляє УНІАН:

“Санкції, які зупинять роботи з будівництва “Північного потоку-2”, таки включені до законопроекту, яким приймається оборонний бюджет США. Очікуємо, що проект буде проголосований в обох палатах американського парламенту і підписаний президентом Трампом до початку Різдвяних свят”, – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, запровадження цих санкцій має потужну підтримку обох партій (bipartisan) як у Сенаті, так і в Палаті представників (bicameral). “А тим часом в Балтійському морі складні погодні умови. Ну тому що зима, а що ж”, – зазначили в “Нафтогазі”.

Нагадаємо, що проектом "Північний потік-2" передбачено будівництво та робота двох ниток газопроводу загальною потужністю 55 мільярдів кубометрів газу на рік від узбережжя Росії через Балтійське море до Німеччини. Новий трубопровід в обхід України планувалося завершити до кінця 2019 року. Наприкінці березня - початку квітня 2018 року компанія Nord Stream 2 (оператор проекту будівництва газопроводу "Північний потік-2") отримала дозвіл на будівництво газопроводу від Німеччини та Фінляндії, а в червні - від Швеції. Наприкінці жовтня цього року Данське енергетичне агентство видало дозвіл на будівництво газопроводу "Північний потік-2" на континентальному шельфі на південний схід від Борнхольма (острів в Данії) довжиною 147 кілометрів. Засновником компанії Nord Stream 2 AG є "Газпром". Фінансування проекту ведуть європейські компанії - французька Engie, австрійська OMV, британсько-нідерландська Shell, німецькі Uniper та Wintershall. Україна виступає проти будівництва "Північного потоку-2".

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що Північний потік-2 є не просто комерційним проектом, щоб РФ збувала свій газ. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Зупинити нахабний московський проект на останній милі - це чорний гумор. Можна сказати, витончений садизм :)

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Зупинити нахабний московський проект на останній милі - це чорний гумор. Можна сказати, витончений садизм :)

Все, що робиться з власної волі, – добро!