Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Усвідомлені сновидіння стали реальністю: український стартап Luciding вивів на Kickstarter революційний гаджет

Український стартап Luciding запустив краудфандінговую кампанію на Kickstarter для свого гаджета LucidCatcher. Це пристрій для отримання досвіду усвідомлених снів. Він  виконаний у вигляді пов'язки на голову, яку користувач надягає, лягаючи спати.

Усвідомлені сни - це можливість для сплячої людини зрозуміти, що вона є уві сні, і приймати при цьому усвідомлені рішення. 

Таким чином, людина зможе контролювати свій сон і управляти його змістом. Крім цього, можна постаратися «запрограмувати» сон, який присниться вам в найближчу ніч. У команді Luciding називають своє рішення «йогою для снів».

 

 

Пристрій LucidCatcher працює подібно апарату для електроенцефалограми, досліджуючи активність мозку і визначаючи, коли у користувача починається фаза швидкого сну. Тоді гаджет включається і посилає мозку електричний сигнал, який допомагає користувачеві зрозуміти, що він спить.

 

 

Згідно з планом розвитку продукту, вже в серпні-вересні компанія планує почати його масове виробництво, а в 2018 році - поставки користувальницької версії продукту (в цьому році команда випустила версію для розробників).

Мета кампанії на Kickstarter - зібрати $ 75 тис. На момент підготовки матеріалу на рахунку у Luciding вже більше $ 15 тис. Кампанія триватиме ще 33 дня.

 

Джерело.

Наші інтереси: 

Мрії збуваються: тепер вчитись і мріяти можна уві сні!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи