Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Умови, за яких відновлять перевезення вантажів з ОРДЛО чітко визначені

Світ:

Українська сторона готова скасувати заборону на пересування вантажів через лінію розмежування на сході країни, якщо підприємства на окупованих територіях Донбасу будуть повернуті українським власникам і запрацює режим припинення вогню.

Про умови скасування заборони перевезень через лінію розмежування повідомив президент України Петро Порошенко, відповідаючи на запитання журналістів загальнонаціональних телеканалів.

"Ми говоримо: поверніть підприємства українським власникам, не залежно від того, державна це форма власності чи ні. Адже і державну форму власності захопили. Забезпечте перший і другий пункт Мінських угод - припинення вогню і відведення важкої техніки і артилерії, і ми знімаємо обмежувальні заходи щодо переміщення вантажів через лінію зіткнення ", - сказав він.

Як відомо, у середу вранці президент Петро Порошенко, відкриваючи засідання РНБО, запропонував прийняти рішення про повну зупинку транспортного сполучення з окупованими територіями.

РНБО прийняла рішення припинити переміщення вантажів через лінію зіткнення.

Перекриття транспортних шляхів в напрямку ОРДЛО не стосується гуманітарних вантажів, а також цивільного автотранспорту.

Повноважений представник РФ у контактній групі з врегулювання ситуації на сході України Борис Гризлов уже заявив, що рішення припинити транспортне сполучення з ОРДЛО суперечить Мінським угодам.

Наші інтереси: 

Під тиском людей влада починає діяти.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ельфи – з кінофільму "Володар перстенів"

Шлях Лебедів, або Як увійти в ельфійський простір волі. Світотворча тріада: омолодження, інновації, удача

Для заснування нової цивілізації необхідне поєднання трьох обов’язкових компонентів – керованої молодості, інноваційності та удачі. Щоб стати ельфом (елбедем, лебедем), треба піднестися в ельфійський...

Останні записи