Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Укрзалізниця з 19 жовтня припинила продаж квитків з Івано-Франківська, Тернополя, Хмельницького

А також з Дубно, Здолбунова, Славути-1, Волочиська, Дунаївців та станції ім. Т.Шевченка. Потяги будуть йти через ці станції без посадки пасажирів. Можлива тільки висадка пасажирів.

20101907.jpg

Фото: прес-служба УЗ

Таке рішення АТ "Укрзалізниця" прийняла на основі рішення Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, йдеться на сайті Укрзалізниці.

"Зауважуємо, що у разі відмови пасажира від поїздки до відправлення потяга та не пізніше 1 години після його відправлення зі станції зазначеної у проїзному документі, повернення платежів за такі проїзні документи проводиться в повному об’ємі пунктами продажу або через електронні канали зв’язку в "особистому кабінеті користувача", - додали у повідомленні.

Нагадаємо, раніше АТ "Укрзалізниця" вже припиняла сполучення з Луцька і Тернополя

Нагадаємо, що Конституційний суд визнав неконституційним карантин в Україні.

Наші інтереси: 

Розуміти, що Укрзалізниця є державною компанією, тож буде підкорятися будь-яким (навіть безглуздим та антиконституційним) рішенням Уряду. Те, що Укрзалізниця зазнає колосальних збитків, уряд не цікавить. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи