Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Укрпошта відкрила відділення нового формату

ПАТ "Укрпошта" відкрила відділення нового формату з термопринтерами і електронною чергою. Про це під час екскурсії відділенням заявив в.о. генерального директора ПАТ "Укрпошта" Ігор Смілянський.

"Аби відкрити таке відділення, довелося перескочити купу ГОСТів і бюрократичних стандартів. Працювати в таких відділеннях набагато легше, ніж у тих "хатинках", які вже стали класичними для Укрпошти. Плануємо відкрити до 50 відділень цього року. Основні новаторства - це зміна процесів, тут є термопринтери, швидші послуги, Smartbox, не треба зважувати посилки, одна ціна на все, що вміститься до коробочки. У відділенні працює система електронної черги, яка фіксує кількість клієнтів", - сказав Смілянський.

За його словами, усього таких відділень по Україні планується відкрити 100 цього року, а також відремонтувати 300 старих відділень.

"Все це робиться за кошти Укрпошти", - наголосив очільник компанії.

Як розповіли журналісту Укрінформу у компанії, за день у новому відділенні обслуговується близько 500 клієнтів.

 

Керівництво підприємства поштового зв'язку «Укрпошта» планує до кінця І півріччя 2018 року створити комп'ютеризовані відділення поштового зв'язку в кожному селі України з населенням понад 2 тисячі осіб.

 

 

 

 

Наші інтереси: 

Здорова конкуренція - це добре! (Маю на увазі Нову пошту, відділення якої на кожному кроці)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи