Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Укроборонпром" провів випробовування нового БТР

Категорія:

"Укроборонпром" провів випробування нового БТР-4МВ1, який успішно подолав сотні кілометрів по бездоріжжю і дорогах, успішно форсував водні перешкоди уплав і вбрід.

Як повідомляє прес-служба концерну, також була успішно проведена серія вогневих випробувань зі знищення умовних цілей зі штатного озброєння при різних погодних умовах.

Як відзначають в "Укроборонпромі", головною особливістю БТР-4МВ1 стало використання модульного підходу в побудові бронезахисту машини і рознесення шарів броні.

Завдяки цьому досягається значне підвищення захисту екіпажа і самої бойової машини. Нова фронтальна частина машини отримала ефективний нахил і посилену захист, завдяки якому досягається значно більша ймовірність рикошетів ворожих снарядів.

Також рівень захисту БТР-4МВ1 значно перевищує будь-який зразок БТР або БМП, який зараз перебуває на озброєнні українських захисників. Крім того, завдяки модульному підходу в бронюванні і наявності багатоцільових відсіків, які дозволяють встановлювати додаткові паливні баки, поплавці або додаткову броню, існує можливість за мінімальний час переоснастити БТР-4МВ1.

Цю бойову машину можна за короткий час пристосувати до виконання будь-якого завдання, від дозорно-розвідувальної до машини-амфібії для морської піхоти

"Все ходові властивості, які забезпечує колісна формула 8х8 в поєднанні з німецьким двигуном від Deutz і американської трансмісією Alisson, залишилися без змін: максимальна швидкість - 110 км / ч. Крім того, БТР-4МВ1 зберіг можливість форсування водних перешкод уплав зі швидкістю до 10 км / год", - додали в" Укроборонпромі".

 

 

Джерело

Наші інтереси: 

Потужна зброя - сильна армія.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Радіймо, арії!

Сайт медичного центру «Живе Слово» Олександра Філатовича має нову адресу filatovich.org.ua

Медичний центр Живе Слово продовжує свою працю! Всім шанувальникам інформотерапії Живим Словом щиро зичимо міцного здоров'я і радості!

Останні записи