Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українські Арії (відео)

Більшість українців навіть не здогадуються, що вони нащадки аріїв, що арійська культура зародилась саме в Україні. Програма «Неочевидне та дуже імовірне» (16.05.2012) на київській радіостанції «Ностальжі» 99 FM. Ведучі - Василь Мосійчук і Олександр Лірчук. Гість програми: Андрій Авдєєнко, академік, член. кор. Української Академії Наук.

140718-studiya_avdyeyenko.jpg

Андрій Авдєєнко, академік, член. кор. Української Академії Наук. Ведучі - Василь Мосійчук і Олександр Лірчук.
Андрій Авдєєнко, академік, член. кор. Української Академії Наук. Ведучі - Василь Мосійчук і Олександр Лірчук.

Хоча вся Європа про це знає і з цього приводу не сперечається. Це тому, що Україна від'єдналась від Російської імперії (СРСР), але не від'єднала свою історію, ідеологію від тієї рабської історії та ідеології, яку нав'язувала Москва Радянській Україні. Ми тому так бідно живемо, що дозволяємо владі платити нам мізерну зарплату і дерти скажені податки. А дозволяємо ми це, бо маємо рабську радянську ідеологію.

Влада в нас така, яку ми самі ж і обрали. Якщо хочемо, щоб щось змінилось на краще - маємо самі змінитися. З нами не будуть рахуватися доти, поки не почнемо поважати себе. І арійська ідея цьому допоможе. Віра не в те, що арійці якісь кращі за інших. А в те, що колись наші предки мали настільки передові знання порівняно із сусідами, що арійська культура поширилася з України і до Сахари і у Китай.

Якщо наші предки могли, то і ми можемо. А ми народ, який за даними генетики вже 18 000 років незмінно живе на цій землі. І хто, як не ми, маємо право на цю землю?

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами (+аудіо)

Слухаємо нове озвучення про те, що мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови...

Останні записи