Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українці можуть втратити безвіз. У Європарламенті назвали причину

Непрозора процедура відбору глави Спеціалізованої антикорупційної прокуратури може привести до втрати безвізового режиму України з Європейським Союзом, йдеться в повідомленні депутата Європейського парламенту від Німеччини, члена комітету ЄП із закордонних справ Віоли фон Крамон:

"У той час, як міжнародна спільнота зайнята Білоруссю, уряд України спішно проштовхує кандидатів, яким не вистачає досвіду і сумлінності, щоб бути обраними керівником САП. Це так не пройде. Український уряд ставить під загрозу безвізовий режим з ЄС і подальший транш допомоги в розмірі 1,5 млрд євро"- написала вона у Твіттері.

 

 

15 вересня Комітет з питань правоохоронної діяльності ВР прийняв рішення про кандидатів до конкурсної комісії з обрання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Були обрані сім представників — всі вони не відповідають закону.

16 вересня посли країн G7 заявили про необхідність захисту незалежності і доброчесності Національного антикорупційного бюро України, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Вищої антикорупційного суду.

Відомий юрист, народний депутат ВР попереднього скликання Леонід Ємець так прокоментував ситуацію з призначенням ручного прокурора:

"Україну позбавлять безвізового режиму з Європою. Про це говорять депутати Європарламенту. Через бажання Слуг Народу контролювати Спеціального Антикорупційного Прокурора. Який в теорії має бути незалежний і ловити корупціонерів незалежно від їх політичного окрасу. Але ні. Так можуть і, як з Юрченко, не тих кого треба зловити. Тому сьогодні Слуги народу із слугами Путіна (ОПЗЖ) затвердили склад конкурсної комісії чисто із «своїх» людей. Тому їм свого Прокурора, а вам шановні українці мінус безвіз".

Наші інтереси: 

Розуміти, що з цією владою відбувається не тільки відкат назад, але й загроза того, що піднімають голови прокремлівські сили (ОРЖД), які разом зі "слугами" голосують у Верховній Раді закони, що не відповідають інтересам України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Верховна Рада з третьої спроби проголосувала своїх представників в конкурсну комісію з обрання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Верховна Рада з третьої спроби проголосувала своїх представників в конкурсну комісію з обрання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Тішить, що свою діяльність з продажу України вони здійнюють хоч з якими труднощами.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!