Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Україна вдарила по аеродрому в Криму поблизу міста Саки – там було 12 бойових літаків

В ніч на 21 вересня СБУ та ВМС завдали масштабного вогневого удару по військовому аеродрому "Саки" в окупованому Криму. На летовищі було щонайменше 12 бойових літаків (Су-24 і Су-30), а також ПЗРК "Панцир". Також там знаходилася база підготовки операторів БПЛА "Mojaher", які ворог використовує для координації  повітряних атак і як бойовий ударний дрон.
 

23092103.jpg

Аеродром "Саки". Фото: wikipedia.org

"Удари Служби безпеки та Військово-морських сил влучили в ціль і завдали серйозних пошкоджень техніці окупантів. Для ураження ворога використали безпілотники, які перенавантажили російську ППО, а потім запустили ракети "Нептун". Цікаво, що навіть русняві Телеграм-канали підтверджують серйозні руйнування та втрати – пишуть про не менше 30 загиблих військових", – цитує УНІАН своє джерело в СБУ.

Цей аеродром окупантів вже не вперше опиняється епіцентром масштабних атак. 9 серпня в Криму прогриміла серія вибухів на російській військовій авіабазі" Саки" в Новофедорівці. Саме з цієї авіабази ворожі літаки летіли бомбити Запорізьку, Миколаївську та Херсонську області.

У Збройних силах України підтвердили удар по аеродрому. СтартКом ЗСУ написали у своєму Телеграм-каналі:

"В ніч на 21 вересня Сили оборони України завдали комбінованого удару по військовому аеродрому окупантів поблизу міста Саки тимчасово окупованого Криму".

Нагадаємо, минулого року в серпні Україна вперше здійснила атаку на цей аеродром.

Наші інтереси: 

Знищуємо ворожу техніку та інфраструктуру, змушуємо ворога зробити "жест доброї волі" і забратися звідси.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи