Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна продовжить завдавати удари по ворогу ракетами ATACMS

Категорія:

Отримання Збройними силами України американських далекобійних ракет підтвердили Президент України та Білий дім. Україна напевно продовжить завдавати удари ракетами ATACMS по ворогу. Проте це буде залежатиме від кількості отриманих боєприпасів.

отримання ЗСУ американських далекобійних ракет підтвердили Президент України та Білий дімотримання ЗСУ американських далекобійних ракет підтвердили Президент України та Білий дімотримання ЗСУ американських далекобійних ракет підтвердили Президент України та Білий дім
https://24tv.ua/atacms-ukrayini-yaki-problemi-prinesut-raketi-atacms-rosiyanam_n2414154

отримання ЗСУ американських далекобійних ракет підтвердили Президент України та Білий дім
https://24tv.ua/atacms-ukrayini-yaki-problemi-prinesut-raketi-atacms-rosiyanam_n2414154

23101801.jpg

Колаж 24 Каналу

Росіяни через удари ATACMS по аеродромах будуть змушені відсунути їх у тил, і це матиме вплив на їхнє ведення бойових дій ворогом, розповів 24 Каналу військовий оглядач Денис Попович:

"Одна справа, коли аеродром в Бердянську був розташований на відстані приблизно 90 кілометрів від лінії фронту. А якщо росіянам доведеться відтягувати авіацію на 200 кілометрів, то це потребує більшого використання моторесурсу та палива. Крім того, збільшиться підльотний час авіації".

До того ж ворогу потрібно буде вибудовувати нову логістику – відтягувати бази, склади, командні пункти. І це має полегшати ЗСУ ведення наступу та оборони.

Удари ATACMS по окупованих територіях викликали істеричну реакцію у ворожих воєнкорів. Водночас офіційної реакції Кремля наразі немає, можливо, і не буде, адже, коли відбуваються значні події на кшталт цієї, російська влада мовчить.

У США дуже довго ухвалювали рішення щодо надання Україні ракет ATACMS. Зараз Білий дім все ж таки вирішив передати ЗСУ цю зброю, щоб активізувати наше просування на Південному фронті.

"Саме на цьому напрямку росіяни мали перевагу в повітрі. І ракети ATACMS можуть скоротити відрив наших сил на Півдні. Адже їм доведеться перекидати свої аеродроми, а це буде мати вплив на оперативності виконання бойових завдань армійською авіацією", – наголосив Денис Попович.

Нагадаємо, 17 жовтня на аеродромах в окупованих Бердянську та Луганську пролунали потужні вибухи: було знищено дев’ять ворожих гелікоптерів, спеціальна техніка, яка знаходилася на аеродромах, пускова установка ППО, склад боєприпасів.

Пізніше у західних ЗМІ з'явилась інформація, що Україна для ударів по аеродромах використала американські ракети ATACMS, які їй передали США. Крім того, видання The New York Times наголосило, що ракети ATACMS, які отримала ЗСУ, містять касетні боєприпаси.

Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні підтвердив інформацію про наявність в Україні ракет ATACMS та подякував США.

А ось відео від Головнокомандувача ЗСУ. ATACMS. Пуск ракет цієї ночі.

 

Наші інтереси: 

Знищуємо ворога, наближаємо нашу Перемогу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

США передали Україні близько 20 ракет ATACMS, повідомило NYT.

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

США передали Україні близько 20 ракет ATACMS, повідомило NYT.