Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна і США запустили новий механізм стратегічного партнерства - Павло Клімкін

Категорія:

Світ:

Спецтема:

Україна та Сполучені Штати Америки за результатами переговорів у Вашингтоні створили робочу групу із питань спільної протидії російській  агресії. Про це йдеться у заяві міністра закордонних справ України Павла Клімкіна та очільника Державного департаменту США Майка Помпео.

Таким чином, країни запустили новий механізм стратегічного партнерства. Загалом було створено три робочі групи, які працюватимуть у різних напрямках.

“Сьогодні ми досягли прогресу на трьох базових напрямках. По-перше - це безпека та протидія російській агресії; по-друге - це правові та гуманітарні питання та економічна й енергетична безпека. Ми підтримуємо українську демократію, її розвиток, а також посилення обороноздатності країни, для протидії Російській агресії”, - заявив Помпео.

Раніше Сполучені Штати Америки заявили, що розраховують на вступ України до НАТО та вітають прагнення вступу до Альянсу, яке було зафіксовано у Бухарестській декларації 2008 року.

Джерело

Наші інтереси: 

Новий механізм стратегічного партнерства посилить опір гібридній агресії.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи