Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

У звільненому від російських окупантів місті Буча в братській могилі поховані майже 300 українців

Світ:

За словами міського голови Бучі Анатолія Федорука, зруйновані вулиці міста всіяні трупами. Перші ознаки братської могили жителів Бучі, яких убили російські окупанти, видно на супутникових знімках від 10 березня.

22040402.jpg

Анатолій Федорук

Тоді з'явилася траншея для братської могили біля церкви Андрія Первозванного та Усіх Святих у Бучі. Про це свідчать супутникові знімки компанії Maxar Technologies, пише "Новое время" із посиланням на Reuters.

"Свіжі знімки від 31 березня показують місце поховання з траншеєю, довжиною приблизно 45 футів (майже 14 метрів – ред.) на південний захід від церкви", – повідомили в Maxar.

Як повідомив 24 канал з посиланням на слова міського голови Бучі вже поховали 280 людей у братських могилах. Це неможливо було зробити у трьох цвинтарних парках муніципалітету, адже ті перебували на відстані пострілу російських військових.

Федорук розповів, що серед загиблих був навіть 14-річний хлопчик. На багатьох тілах були пов'язки, якими люди показували окупантам, що не мають зброї. Всі ці люди були розстріляні – їм стріляли в потилицю.

Мер Бучі сказав, що багатьох вбили, коли вони намагалися втекти з міста через річку Бучу, щоб опинитися на підконтрольній Києву території.

Наші інтереси: 

Документуємо злодіяння росіянської армії в Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи