Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

У Європарламенті лекція професора Крістіана Перрона (Christian Perronne) проти примусової ковідовакцинації викликала овації (+відео)

Категорія:

19 жовтня 2022 року в Європарламенті (Страсбург, Франція) всесвітньо відомий професор Крістіан Перрон прочитав лекцію про ковідну аферу і корупцію у сфері охорони здоров'я.  

221020perrone-2.jpg

Лекція професора Перрона в Європейському парламенті в Страсбурзі
Лекція професора Перрона в Європейському парламенті в Страсбурзі

Французький професор Крістіан Перрон – не лише вчений, а й активний борець за права людини та фундаментальні свободи. Він зазнав гонінь за те, що викривав жадібних шарлатанів, які шляхом обману з метою наживи встановили "диктатуру здоров'я", змушуючи людей піддаватися обробці продуктами Великої Фарми проти їхньої волі під загрозою звільнення з роботи та виключення із соціального життя.

У Європарламенті на запрошення євродепутата Віржинí Жорóн (Virginie Joron) професор Перрон прочитав лекцію, присвячену викриттям корупції у секторі охорони здоров'я. На конференції були присутні багато євродепутатів, включаючи Крістіана Терхеша, який того ж дня раніше закликав до відставки президента Єврокомісії Урсули фон дер Ляйєн через корупційний скандал "Файзер-гейт".

Відеозапис лекції:

Професор Крістіан Перрон (Christian Perronne) протягом 15 років був одним з основних радників французької влади в галузі охорони здоров'я. Він був головою французького технічного комітету з вакцинації та віце-президентом комітету експертів при ВООЗ для всієї «великої зони» ВООЗ, що включає Європу, Росію та Центральну Азію.

До грудня 2020 року він завідував відділенням інфекційних захворювань шпиталю Реймонда-Пуанкаре у Гарші, у Паризькому регіоні. У грудні професора Перона було звільнено керівництвом паризьких лікарняних закладів зі своєї посади завідувача за критику санітарної політики влади. Причиною звільнення стали численні публічні висловлювання професора з питань управління кризою Covid-19.

Зокрема, доктора Перрона було покарано за слова про те, що "хворі на Covid-19 представляють фінансовий куш для лікарів". Він також назвав обов'язкове носіння масок "абсолютно ідіотським та неетичним" нововведенням.

Доктор Перрон також викликав невдоволення керівництва через свою позицію лікування Covid-19 гідроксихлорохіном (Плаквеніл), який був заборонений у Франції як протиковідний засіб. На думку професора, якби у Франції Covid-19 лікували гідроксихлорохіном у поєднанні з азитроміцином, як наказує протокол, розроблений марсельським професором Дідьє Раулем, то країна могла б уникнути 25 тисяч смертей.

Крістіан Перрон також критикував французьку політику щодо вакцинації від коронавірусу. Проте Перрон зберігає свою посаду професора та лікаря. У червні 2020 року він випустив книгу «Чи є помилки, які б вони не зробили?», де докладно розповів про 11 заходів, вжитих урядом від початку епідемії, показуючи їхню суперечливість і спірність. "Наведені в моїй книзі факти та цитати говорять самі за себе", – сказав в інтерв'ю France Soir Перрон.

Відео лекції (додатково).

Наші інтереси: 

Правда про безглузду вакцинацію та ковідоаферу виходить на повехню.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ще кілька місяців тому ця подія була б неможливою. Вона є проявом того, що пік глобальної кризи пройдено, тож почався рух у протилежному – правому – напрямку. Шахраям буде погано. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ще кілька місяців тому ця подія була б неможливою. Вона є проявом того, що пік глобальної кризи пройдено, тож почався рух у протилежному – правому – напрямку. Шахраям буде погано. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Примус до вколювання експериментальним препаратом - це просто яскравий приклад поведінки психопатів.

Але це, як не дивно, не перший такий випадок в історії. Розмовляючі тварини діють по шаблону, який було вперше застосовано ще в 19 столітті.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Ковід у великій мірі - це хімтрейлери з літаків та обприскування вулиць хімією по ночах.

По факту вірус сарс ков 2 навіть не був виділений. Людей настрашили і лікували проти звичайного грипу, при цьому, заробляючи мільярди.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

А що за хімтрейлери такі?