Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Мінсоцполітики пояснили умови отримання субсидії при заборгованості за комунпослуги

У Міністерстві соціальної політики пояснили, що громадяни, які мають заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг ж можуть оформити житлову субсидію. Але є певні умови.

На офіційному сайті Міністерства соціальної політики розмістили прес-реліз із детальними умовами отримання субсидії для громадян, які мають заборгованість по оплаті комуналки.

«Відповідно до законодавства, житлова субсидія не призначається за наявності простроченої понад три місяці заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг, строк позовної давності якої не минув і загальна сума якої перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 грн).

Водночас житлова субсидія призначається у випадку наявності заборгованості, якщо укладено договір про реструктуризацію цієї заборгованості. З питання укладення зазначеного договору споживачам потрібно звернутися до надавачів відповідних комунальних послуг.

При цьому, якщо такий договір буде укладено протягом двох місяців з початку опалювального сезону, житлова субсидія буде призначена з початку сезону»

 У повідомленні Міністерство рекомендує українцям, які не можуть сплатити борг за комунальні послуги укласти договір реструктуризації і звернутися до органу соціального захисту населення з питання призначення житлової субсидії.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи