Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Луганську відбулася унікальна українська дискотека

Унікальна українська дискотека зібрала напередодні Дня української писемності студентський авангард Луганська на спільному денс полі. Про це повідомили в прес-центрі Луганського національного педагогічного університету імені Т.Шевченка (ЛНПУ).

Близько 300 фанатів української музики й національної культури взяли участь в ексклюзивній вечірці "UA Party", що 8 листопада організували студенти факультету української філології ВНЗ, члени обласної організації "Молода Просвіта".

Популярні хіти "Бумбокса", "Океану Ельзи", "Скрябіна" та інших українських виконавців не давали встояти на місці. І вже через п'ятнадцять хвилин у замерзлому від першого снігу Луганську з'явився живий острівець справжньої української "спеки".

На думку студентів, сучасній українській молоді не вистачає стимулів для того, щоб бути справжніми патріотами України. "UA Party" стане однією з перших молодіжних ініціатив на цьому шляху. І організатори, і гості щиро сподіваються, що українські диско-вечірки стануть доброю традицією в Луганську.


----------------------------------------------------

В тему:

Українська клубна музика – це модно і стильно!

Шалений успіх “Вечорниць”

Олег Скрипка влаштував для київської молоді феєричне дійство

Юрко Журавель: "Українська мова - модна і драйвова"!

Проект Сенсар: мова, одяг, Лінукс

Офіційний сайт руху «Не будь байдужим!»
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи