Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У ЛНР оголосили загальну мобілізацію, 18 «відказників» розстріляли – ЗМІ

Так зване керівництво терористичної організації ЛНР оголосило загальну мобілізацію чоловічого населення до лав «ополчення». Людей, які відмовляються воювати просто розстрілюють.

Про це повідомив голова громадської організації "Права справа" Дмитро Снєгирьов, передає «Преса України» з посиланням на Еспресо.TV .

«Мобілізація розповсюджується на усе чоловіче населення віком від 18 до 50 років, також є інформація про розстріл так званих «відказників» - тих хто відмовляється воювати, наразі вбито 18 людей», - розповів він.

Водночас, штаб Антитерористичного центру повідомляє, що терористи та російські найманці у оперативному порядку із застосуванням сили збирають підлітків та чоловіків у Горлівці для примусової служби у лавах бойовиків.

«Озброєні бойовики ходять по домівках та забирають все чоловіче населення - від підлітків до пенсіонерів 65-річного віку. При цьому, активність проявляють саме російські найманці, адже за нашими даними вони отримали вказівку збирати всіх, хто вже отримав паспорти. Але у Росії паспорти отримують у 14 років. А тому бойовики забирають підлітків від 14 років, аргументуючи тим, що за законами РФ вони вже повинні отримати паспорт», - зазначили у штабі АТО.

Силовики додали, що наразі встановлюється кількість людей, яких силою змусили "служити" на користь бойовиків.

Нагадаємо, раніше у Горлівці бойовики ввели "комендантську годину" та обіцяють карати "порушників". 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
ЛНР
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи