Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Києві на Софіївській площі засяяла новорічна ялинка (відео)

Категорія:

Увечері 19 грудня, у День Святого Миколая, на Софійській площі.  На святкове дійство прийшли сотні людей. Святкові заходи триватимуть майже місяць. 

28-річну смереку до Києва привезли з Карпат. Дорогою у дерева обламалися чимало гілок і вона була непривабливою. Проте вона стала справжньою красунею і засяяла тисячами різнобарвних вогнів. Її прикрасили 3,6 км неонових гірлянд.

Також відсьогодні між Софійською та Михайлівською площами почало працювати новорічне містечко, де можна придбати сувеніри та різну смакоту.

Святкові гуляння в центрі Києва триватимуть упродовж наступних чотирьох тижнів. Найближчі великі дійства та святкові дати – Різдво 25 грудня, зустріч Нового року в ніч із 31 грудня на 1 січня, Різдво 7 січня та Старий Новий рік 14 січня, коли й завершаться масові гуляння.

 

 

Відкривали головну ялинку дружина президента та мер Києва Віталій Кличко. Він назвав ялинку високотехнологічною, адже вона сяє 15 тисячами відтінками. 

Наші інтереси: 

Новий рік традиційно асоціюється з оновленням. Хай буде!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи