Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

У Чернівцях керівництво СБУ ліквідує громадську раду при відомстві

Члени громадської ради також планують їхати в Київ на переговори з управлінням СБУ, вирішувати регіональні питання
 

У Чернівцях в.о. глави СБУ Ігор Долгошеєв ліквідує громадську раду при управлінні, яка була створена наприкінці квітня. Про це з місця подій повідомляє кореспондент телеканалу "112 Україна".

"Я так розумію, що у зв'язку з тим, що члени громадської ради активно почали працювати в напрямку розкриття можливих корупційних схем та безпосередньої причетності до цих схем деяких працівників цієї установи. Як результат ми отримали лист, що рішення про створення громадської ради підлягає скасуванню, підписана паном Долгошеєвим. Це таке бачення, щоб мати свою кишенькову громадську раду, а не реальний ефективний орган контролю...", - вважає голова громадської ради Володимир Вакарюк.

Члени громадської ради також планують їхати в Київ на переговори з управлінням СБУ, вирішувати регіональні питання.

Зазначимо, 22 квітня в управлінні СБУ у Чернівецькій області було підписано меморандум про створення наглядової ради. До цього органу увійшли представники громадських організацій, які спільно з працівниками СБУ повинні були здійснювати контроль за правопорядком і дотриманням законності у питаннях державної і економічної безпеки.
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ельфи – з кінофільму "Володар перстенів"

Шлях Лебедів, або Як увійти в ельфійський простір волі. Світотворча тріада: омолодження, інновації, удача

Для заснування нової цивілізації необхідне поєднання трьох обов’язкових компонентів – керованої молодості, інноваційності та удачі. Щоб стати ельфом (елбедем, лебедем), треба піднестися в ельфійський...

Останні записи