Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 86
  • Переглядів: 90

Трамп похвалив Обаму: «Він мені подобається. Я думаю, він хороший джентльмен, але дуже слабкий у питаннях торгівлі»

Категорія:

Спецтема:

20 серпня група експертів CNN висловила своє неабияке здивування після того, як колишній президент США Дональд Трамп в переважно позитивному ключі відгукнувся про свого попередника на посаді глави Білого дому.

240822trump-obama.jpg

В Овальному кабінеті Білого дому у 2017 р. Фото: AP

У короткому інтерв'ю Трамп поділився своїми думками про колишнього президента Барака Обаму напередодні виступу Обами на Національному з'їзді Демократичної партії (DNC). У своїх коментарях Трамп пом'якшив свою риторику і щиро похвалив Обаму, пише The National Desk.

«Він мені подобається, – сказав Трамп. – Я думаю, що він хороший джентльмен, але він був дуже, дуже слабкий у питаннях торгівлі. Якщо ви подивитеся на те, що сталося з нашою країною з погляду торгівлі, це була катастрофа. Погляньте на Японію. Погляньте на Китай. Подивіться, що сталося з деякими з цих країн, що вони зробили».

«Але так сталося, що він мені сподобався, – підсумував Трамп. – Я поважаю його, і я поважаю його дружину».

Ці слова приголомшили кількох експертів CNN, які вели прямий репортаж з Національного комітету Демократичної партії.

«Це говорить мені про те, що Дональду Трампу, який іноді прислухається до своїх політичних радників і у якого дуже розумні політичні радники, сказали: «Знаєте що, сер? Ви програєте», – припустив один з них.

Цього місяця Трамп також поділився добрими словами про конгресвумен від штату Нью-Йорк Александрію Окасіо-Кортес під час розмови з онлайн-стрімером Адіном Россом.

«У неї щось є, – сказав Трамп. – У неї є іскра, досить дивовижна. Я віддаю їй належне. У неї багато запалу».

Довідка НО: Александрія Окасіо-Кортес (англ. Alexandria Ocasio-Cortez), 1989 року народження, американська ліва політична і громадська активістка Демократичної партії, соціалістка. Обрана в Палату представників від Демократичної партії у 2019 р. Палко ненавидить Трампа.

Наші інтереси: 

Бачимо, що Трамп почав хвалити дуже одіозних політиків Демократичної партії, своїх відвертих опонентів, яких потрібно було б нещадно критикувати. Але він раптом почав добре про них говорити, бо його радники побачили в цьому користь для передвиборчої боротьби.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи