Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп переміг у справі про імпічмент і негайно звернувся до мільйонів своїх прихильників

Категорія:

Спецтема:

13 лютого 2021 р. Сенат США проголосував за виправдання президента Трампа за статтями про імпічмент. Тепер він, як і раніше, має право знову балотуватися на президента.

210214trump.jpg

Дональд Трамп, президент США
Дональд Трамп, президент США

Негайно після виправдання президент Трамп звернувся до своїх прихильників:

«Перш за все я хочу подякувати мій команді відданих своїй справі юристів та інших за їх невтомну працю у відстоюванні справедливості та істини.

Я також глибоко вдячний всім сенаторам і членам Конгресу Сполучених Штатів, які гордо стояли за Конституцію, яку ми всі поважаємо, і за священні правові принципи, що лежать в основі нашої країни.

Наша улюблена Конституційна республіка була заснована на об'єктивному верховенстві закону, що є незамінною гарантією наших свобод і наших прав.

Це сумний коментар до нашого часу, коли одній політичній партії в Америці дається безперешкодний пропуск, щоб очорнювати верховенство закону, паплюжити правоохоронні органи, підбурювати натовп, виправдовувати заколотників, перетворювати правосуддя на інструмент політичної помсти та переслідування, заносити в чорний список, скасовувати і приховувати всіх людей і точки зору, з якими вони не згодні. Я завжди був і завжди буду борцем за непохитне верховенство закону, героїв правоохоронних органів і за право американців мирно і з честю обговорювати актуальні питання без злоби та ненависті.

Це був ще один етап найбільшого полювання на відьом в історії нашої країни. Жоден президент ніколи не проходив нічого подібного, і це триває, тому що наші опоненти не можуть забути майже 75 мільйонів осіб, найвищий показник для діючого президента, які голосували за нас всього кілька місяців тому.

Хочу також висловити подяку мільйонам порядних, працьовитих, законослухняних, які люблять Бога і Батьківщину громадян, які мужньо підтримували ці важливі принципи в ці дуже важкі і складні часи.

Наш історичний, патріотичний і прекрасний рух «Зробимо Америку знову великою» тільки почався. У майбутні місяці мені є чим поділитися з вами, і я з нетерпінням чекаю продовження нашої неймовірної спільної подорожі, щоб досягти американської величі для всього нашого народу. Нічого подібного ще не було!

У нас попереду дуже багато роботи, і незабаром ми вийдемо на поверхню з баченням світлого, сяючого і безмежного американського майбутнього.

Не існує нічого, чого б ми не могли зробити разом.

Ми залишаємось одним народом, однією сім’єю і однієї славетної нацією під Богом, і наша відповідальність – зберегти цю чудову спадщину для наших дітей і для майбутніх поколінь американців.

Хай Бог благословить всіх вас, і хай Бог назавжди благословить Сполучені Штати Америки».

Наші інтереси: 

Правий рух триває. Маятник історії пішов у правильному напрямку. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи