Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 4

Толерантність до ворогів незалежності – не те, що можна собі дозволяти під час війни за цю саму незалежність

Світ:

Держслужбовець Міністерства освіти та науки України агітує проти нашої незалежності та насаджує наративи «русского міра». Чому чиновники в Україні, які отримують зарплати з державного бюджету України, так не люблять Україну? Питання – риторичне. Україна для них – це просто ресурс. Їм байдуже, на яку владу працювати – аби гроші платили!

23082801.jpg

Євген Дикий (ліворуч) разом з президентом Литви. Фото: Фейсбук Євгенія Дикого

“Исходя из внешнего вида Вильнюса, я сделал довольно простые выводы: советская оккупация – это лучшее, что могло случиться с Литвой. Хоть готовить литовцев нормально научили”.

“По итогам увиденного в Вильнюсе просится вывод: в 1991 году литовцам следовало стать на колени у раздолбаного замка Гедимина и крепчайше, неистово молиться богоматери, Ленину со Сталиным, Ягайле с Ядвигой и кому угодно еще, чтобы Горбачев вернулся с Фороса в Москву и члены ГКЧП Ельцина на Лубянке задушили. А своего того профессора консерватории, который литовцев на незалэжность подбивал, закрыть в туалете”.

"Як ви думаєте, звідки це взято? Який-небудь ватний форум або кремлівський телеграм-канал?" – питає Євген Дикий у своєму дописі на Фейсбук. – І івідповідає:

"А от і ні. Автор тексту – український державний службовець, державний експерт Міністерства освіти та науки України пан Андрій Василенко.

Ця москворота та совкомозгла потвора пише не тільки про наших вірних балтійських союзників, а і про нашу країну – про те, як наш "лохівський" народ "розвели" на проголошенні незалежності і як з цього нічого гарного не вийшло".

Євген Дикий пише:

"Отже, на 33-му році незалежності, на десятому році російсько-української війни, на середині другого року великої екзистенційної війни за саме існування України, москворотий совкодрочер одночасно:

  • Активно агітує проти нашої незалежності та насаджує наративи «русского міра»,
  • Живе у Києві,
  • Працює «експертом» на державній службі, ще й у міністерстві, яке відповідає за виховання майбутніх українських громадян,
  • Як державний службовець має бронювання від призову,
  • Отримує з наших податків зарплатню, звісно меншу за «бойові», але помітно більшу за платню наших вояків будь-де, крім зовсім «нуля» (навіть в 5-ти км від фронту), та в рази більшу за виплати пораненим бійцям на реабілітації.

Я нічого не забув? А, соррі, забув: заради справедливості – на аватарці у нього синьо-жовтий прапор.

Лише мені здається, що перелічені вище пункти якось між собою не стикуються, і щось із цього має бути виправлено і приведене у відповідність до всього іншого? І оскільки міняти погляди людини якось неправильно, вона має на них повне право, то варто зайнятись зміною інших обставин – місця роботи, відстрочки від призову, зрештою країни проживання?

І так, прошу цей пост вважати офіційним запитом до МОН як працедавця цієї істоти, та до СБУ як органу влади, відповідального за перевірку державних службовців на предмет сприяння державі-агресору у військовий час".

Толерантність до ворогів незалежності – не те, що можна собі дозволяти під час війни за цю саму незалежність, вважає Євген Дикий.

Ось – лінк на сайт МОН, де вказано посаду цього видатного «експерта».

Наші інтереси: 

Це – лише один приклад. А скільки ще таких! Бачимо, що в міністерствах України працюють ненависники України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи