Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Тести на Ковід показують невідомо що. Массачусетс припиняє тестування

Штат припинив тестування на коронавірус у бостонській лабораторії після того, як слідчі виявили 383 позитивних тестів, які насправді були негативними. Департамент охорони здоров'я штату Массачусетс заявив, що почав перевіряти лабораторію Orig3n на початку серпня через підозріло "надзвичайно високий рівень позитивних тестів".

Але це не про Україну. Бо в нашій медично розвиненій країні помилкових тестів на Ковід бути не може. Навіть не зважаючи на те, що купа тестів заїжджає до нас з Московщини. Московити дурного не запропонують. І тому перевіряти тести в Україні ніхто не буде. Не кажучи вже про якесь розслідування, пише Олександр Ружанський.

А ось у Бостоні в лабораторії Orig3n тестування було зупинено 8 серпня, коли слідчі повторно протестували зразки в незалежній лабораторії й виявили, що принаймні 383 тестів були "помилково позитивними", повідомляє CBS Boston.

"Ми також повторно протестували уражені зразки як у внутрішній, так і в зовнішній лабораторіях та передали ці результати нашим клієнтам. Потім ми розробили план для запобігання майбутнім інцидентам, – сказав генеральний директор Orig3n Робін Сміт. – "Зараз ми працюємо зі штатом Массачусетс, щоб завершити заходи, які дозволять нам відновити тестування в нашій лабораторії в Бостоні".

Лабораторія Orig3n має федеральну сертифікацію та ліцензію штату Массачусетс, і тепер має до 14 вересня подати план виправлення проблем, що призвели до неправдивих результатів, або їй загрожують санкції.

Близько 60 будинків для людей похилого віку та відпочинку є або були клієнтами Orig3n.

Сміт сказав, що серед їхніх клієнтів є також школи, приватні та державні роботодавці.

Нагадаємо, ще на початку коронаістерії Президент Танзанії перевірив тестами на коронавірус плід папаї, перепілку і козу – результат позитивний.

А великий і могутній Білл Гейтс взагалі вважає, що Більшість тестів – це "повне сміття".

Наші інтереси: 

Розуміти, що ковідоістерія була розкручена в тому числі й задля проведення безглуздих тестів, на яких можна заробити.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи