Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Територіальна оборона – це добровольці, які мають бути належним чином озброєні й підготовлені (+відео)

Категорія:

Зараз готується до розгляду проект закону про територіальну оборону. Цей законопроект – мертвонароджене дитя. Кожна громада має бути готовою до захисту своєї території, об'єктів критичної інфраструктури, які існують на її території, принаймні протягом двох годин. Має бути миттєве реагування.

Таку думку в ефірі Obozrevatel TV висловив Голова наглядової ради української Асоціації власників зброї Георгій Учайкін. Він пояснив, чому фундаментом будь-яких зрушень має стати Закон про зброю.

Учайкін зауважив, що Закон про зброю не можуть прийняти протягом майже 30 років, відтоді, коли Україна стала незалежною. Цього року в березні закон вчергове "прокотили" у Верховній Раді. 

Можна говорити про те, що це комусь непотрібно. Насправді діяльність імітується. "Ми не бачимо концепції захисту України", – каже Георгій Учайкін.

Цей законопроект, на його думку, – мертвонароджене дитя. 

Кожна тероборона повинна мати штатну зброю, з якою її учасники мають регулярно тренуватися. Кожен учасник тероборони повинен мати цю зброю у себе вдома. Але має бути забезпечене відповідальне зберігання, металеві сейфи, можна поставити їх на сигналізацію, щоб процес координувати. Все це можна вирішити. Але це не хочуть вирішувати. 

За тими нормами, які передбачені у законопроекті, тероборона зможе розгорнутися за декілька діб. 

"Ми маємо справу з хижим підступним ворогом, який має агентуру в Україні. Законсервованих ДРГ в Україні не десятки, а сотні!" – відзначив Учайкін.

 

 

Нагадаємо, що Георгій Учайкін завжди говорив, що Від зовнішньої агресії Україну врятує територіальна оборона.

Дивіться також: Сергій Кривонос про військову хунту, совкову тероборону і Росію, яка нападала завжди

Наші інтереси: 

Знати, що відбувається з теробороною і питанням зброї на законодавчому рівні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи