Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Техас виграв судовий процес проти адміністрації Байдена

Категорія:

Спецтема:

Генеральний прокурор Техасу Кен Пакстон виграв судовий процес проти адміністрації Байдена з приводу нелегальної імміграції та безпеки кордонів. Це тільки перший тиждень, а адміністрація Байдена вже програє позови!

Байдену і компанії пред'явили позов, і вони офіційно програли в суді через укази, спрямовані на ослаблення кордонів Техасу. Якщо на цьому тижні була якась вказівка, в узурпатора Байдена попереду довгий і важкий шлях. Не треба було обманювати, Джо, пише welovetrump.

Тільки подивіться наступні твіти:

 

"ПЕРЕМОГА. Техас – ПЕРШИЙ штат в державі, який подав позов проти адміністрації Байдена. І МИ ВИГРАЛИ. Протягом 6 днів після інавгурації Байдена Техас ЗУПИНИВ його незаконну "заморозку" депортації. Це було крамольним повстанням лівих. Я і моя команда зупинили це", – написав  генеральний прокурор Кен Пекстон (@KenPaxtonTX) 26 січня 2021 року. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рішення суду зупинити адміністрацію Байдена скасовувати прийняті Конгресом імміграційні закони – це дуже необхідний засіб правового захисту від незаконних дій DHS (Department of Homeland Security – ред.)

Я схвалюю Суд за те, що він приділяє пріоритетну увагу закону і безпеці наших громадян. - Генеральний прокурор Техасу (@TXAG) 26 січня 2021 р.

 The Gateway Pundit написав: 

Минулого тижня генеральний прокурор Техасу Кен Пекстон подав позов проти адміністрації Байдена за незаконне призупинення депортації. Байден підписав минулої середи указ про «тимчасове» 100-денне заморожування депортації нелегальних іноземців. 

Джо Байден оцінив нелегальних іноземців вище платників податків, американських громадян у своєму прагненні зруйнувати США.

Пакстон зажадав, щоб виконуючий обов'язки секретаря Міністерства внутрішньої безпеки Девід Пекоске негайно скасував «незаконне і безсовісне заморожування депортації».

Лівий Bloomberg також повідомив про це:

Президент Джо Байден вперше зазнав поразки в суді після того, як федеральний суддя в Техасі тимчасово заблокував план нової адміністрації призупинити депортацію іммігрантів без документів на 100 днів.

Рішення окружного судді США Дрю Тіптона – це попередня перемога губернатора Техасу Грега Ебботта, республіканця. Техас подав до суду через два дні після інавгурації Байдена, націлившись на захід, який новий президент розглядає як перший крок до зміни жорсткої імміграційної політики Дональда Трампа.

Рішення – знак прийдешніх юридичних баталій. Подібно до того, як генеральні прокурори зі штатів з демократичною орієнтацією, таких як Каліфорнія і Нью-Йорк, наповнили адміністрацію Трампа судовими позовами, що прагнули заблокувати його ключову політику, штати, очолювані республіканцями, тепер діють відповідно: судді переважною більшістю підтримують Трампа та республіканських сенаторів.

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США. Розуміємо, що там буде юридична війна.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Браво!

Хай буде!

Коментарі

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Браво!

Хай буде!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Отак в США і зміцнюється громадянське суспільство! Тут я приєднуюсь до попереднього коментатора, і також пишу: "Браво!"

Якщо прагнеш чуда - створюй його!