Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 52
  • Переглядів: 53

Сили оборони України завдали ударів по підводному човну та зенітному ракетному комплексу С-400 окупантів в Криму

Категорія:

Підводний човен є носієм ракет «Калібр». Був спущений на воду у 2014 році. Підрозділами ракетних військ ЗСУ у взаємодії з підрозділами Військово-Морських Сил Збройних Сил України суттєво пошкоджено 4 пускові установки ЗРК "Тріумф".

В порту Севастополя успішно уражено підводний човен чорноморського флоту рф "Ростов-на-Дону". В результаті влучання човен затонув на місці. Підводний човен Б-237 "Ростов-на-Дону" є одним з чотирьох підводних човнів класу "Kilo", здатних застосовувати ракети "Калібр", повідомляє телеграм-канал "Збройні Сили України. Війна з окупантами".

Генеральний штаб ЗСУ підтвердив цю інформацію й нагадав, що 13 вересня 2023 року внаслідок української ракетної атаки судно зазнало суттєвих ушкоджень. Його ремонтували та відбувалися випробування в акваторії Севастопольської гавані. Вартість підводного човна оцінюється  у 300 мільйонів доларів. Знищення "Ростов-на-Дону" черговий раз доводить, що для російського флоту немає безпечного місця в українських територіальних водах Чорного моря.

 

Наші інтереси: 

Вибиваємо ворога з Криму.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи