Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сінгапур стимулює "глибокі технології": кошти спрямовані стартапам, що мають серйозну наукову цінність

Світ:

Сінгапурське урядове агентство SPRING, що надає допомогу малим і середнім підприємствам, шукає співінвесторів для свого нового венчурного проекту обсягом $73 млн. В агентстві заявили, що кошти будуть спрямовані стартапам, чиї технології, вже знаходяться на високому рівні та мають серйозну наукову цінність, пише Tech in Asia.

singapur.jpg

Сінгапур

Згідно з планами, сума, надана SPRING, буде підкріплена приватним капіталом.

Для цього агентство розробило певні коефіцієнти спільного інвестування. У деяких випадках частки державного капіталу та приватного можуть бути у співвідношенні 7:3, а в деяких інвестування може відбуватися на рівних.

У заяві SPRING уточнює, що мається на увазі під стартапами, які створюють «глибокі технології». Це компанії, які розробляють унікальні, важко відтворювані технології, і у них вже є наукові відкриття. Такий бізнес має високий поріг для входу і виходить на ринок не раніше 3 років після старту.

Фонд буде націлений на інвестиції в три сектори промисловості: передові технології виробництва та інженерії, охорона здоров’я та біомедичні науки, а також міські рішення і безпека

SPING розраховує, що на додаток до фінансування співінвестори будуть також надавати інші форми підтримки, зокрема у вигляді наставництва та доступу до їхніх бізнес-мереж.

Наші інтереси: 

Гарний приклад серйозного, стратегічного підходу до розвитку країни.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи