Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Що потрібно знати про рослину канабіс

Рослина канабіс - це універсальна і цінна рослина, яку століттями використовували в медичних, рекреаційних і промислових цілях. Завдяки останнім досягненням у галузі наукових досліджень рослина канабіс увійшла в основну медицину і може використовуватися для лікування цілої низки захворювань. У цій статті ми розповімо про те, що потрібно знати про рослину марихуани.

Різні сорти рослини канабіс

Рослину канабісу зазвичай називають марихуаною, але насправді існують два різновиди рослини канабісу: Індика і Сатива. Рослини Indica коротші й кущистіші, ніж рослини Sativa. Обидва різновиди мають різні лікувальні властивості, які можна використовувати різними способами 

У рослинах Indica міститься більша кількість CBD (канабідіолу), який корисний для лікування тривоги, депресії, полегшення болю і безсоння. Рослини Сативи містять більше ТГК (тетрагідроканабінолу), який забезпечує психоактивний ефект, що подобається багатьом людям під час рекреаційного або медичного використання. 

Застосування рослин канабісу 

Застосування рослини канабісу різноманітне і широке. У медичних цілях канабіс може бути ефективним засобом для зняття болю, нудоти, запалення, тривоги, депресії та багато чого іншого. У промислових цілях конопляне волокно з конопель можна використовувати для виготовлення паперової продукції, а також одягу та іншого текстилю. Їх також можна використовувати як альтернативне паливо завдяки високій концентрації олії CBD, яка містить дуже низький рівень ТГК, тому під час спалювання як палива не викликає психоактивних ефектів. Крім того, насіння конопель є чудовим джерелом харчування з високим вмістом білка і омега-3 жирних кислот.  

Рослини канабісу мають численні переваги як у медичному, так і в промисловому відношенні. З розвитком технологій, що дають нам змогу краще зрозуміти, як ці рослини діють на наш організм, з часом вони ставатимуть дедалі популярнішими в основній медицині. Важливо зазначити, що, незважаючи на численні переваги медичного або рекреаційного використання марихуани, до нього слід підходити відповідально і в рамках закону залежно від місця проживання, оскільки закони, що стосуються марихуани, різняться залежно від місцевості.

При уважному ставленні до відповідального використання ви зможете скористатися всіма перевагами цієї дивовижної рослини для здоров'я!

Наші інтереси: 

Лікарські рослини.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи