Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Що нового в Honda Civic 2022 року

Хочете сісти за кермо нового економічного седана в Україні?

Якщо це так, то одним з автомобілів, які рекомендує https://honda.ua/cars/civic-4d/, є абсолютно новий Honda Civic 2022 роки 11-го покоління, який пропонує більш гладкий і спортивний дизайн, ніж попередні моделі, більш передові технології, ніж будь-коли раніше, і вражаючий набір передових технологій функції безпеки, покликаних убезпечити вас і ваших близьких.

Нові функції Honda Civic 2022 року

  • Оновлений дизайн екстер'єру та інтер'єру;
  • Повністю цифровий РК-дисплей приладів Civic-First (Touring);
  • Стандартний новий 7-дюймовий кольоровий сенсорний екран з інтеграцією Apple CarPlay® і Android Auto ™;
  • Доступний новий 9-дюймовий кольоровий сенсорний екран HD з бездротовою інтеграцією Apple CarPlay® і Android Auto ™;
  • Civic-First Bose Premium Sound System з 12 динаміками (Touring);
  • Qi-сумісна бездротова зарядка смартфона (Touring);
  • Покращена архітектура і більш міцний корпус;
  • Більш потужний і економічний 1,5-літровий двигун з турбонаддувом;
  • Задні бічні подушки безпеки Civic-First;
  • Оновлена ​​система Honda Sensing® з новою фронтальною камерою з широким оглядом, а також нова система допомоги при русі в пробках (універсал);
  • Вісім нових датчиків сонара з контролем повільного гальмування Civic-First і функцією запобігання помилкового пуску спереду і ззаду;
  • Три нові варіанти забарвлення кузова, включаючи Meteorite Grey Metallic, Sonic Grey Pearl і абсолютно новий Civic-Exclusive Morning Mist Blue Metallic.

Що нового в Honda Civic 2022 року

Оновлений Honda Civic 2022 року відрізняється більш гладким і менш деталізованим стилем в поєднанні з новим якіснішим інтер'єром.

Седан тепер опускається нижче спереду і більш обмежений ззаду. Лобове скло і передні стійки були зрушені назад приблизно на два дюйми, в результаті чого залишився довгий капот, який робить Civic більш витягнутим, ніж є насправді. Він виріс всього на 1,4 дюйма в довжину, але здалеку виглядає як автомобіль середнього розміру.

Усередині 7,0-дюймовий сенсорний екран є стандартним, але 9,0-дюймовий сенсорний екран підходить для моделей Touring, які також мають 10,2-дюймовий цифровий дисплей. Матеріали на нижніх рівнях обробки салону вражають, з металевими вставками на багатьох перемикачах і стійким до відбитків пальців матеріалом на центральній консолі.

Варіанти двигунів перенесені з моделей 2021 року: 2,0-літровий рядний 4-циліндровий двигун потужністю 158 к.с. в комплектаціях LX і Sport і 1,5-літровий двигун з турбонаддувом потужністю 180 к.с. в комплектаціях EX і Touring. Варіатор передає потужність на передні колеса. Турбіни мають хорошу терміновість, але варіатор позбавляє частини задоволення.

Кожен 2022 Civic поставляється з автоматичним екстреним гальмуванням, адаптивним круїз-контролем, автоматичним дальнім світлом і активним контролем смуги руху. Монітори сліпих зон і парктроніки йдуть в комплекті з більш дорогими моделями.

Наші інтереси: 

Новинки автопрома.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи