Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Що мудрі люди роблять щоранку

Світ:

Виробляйте чотири корисні звички і приєднутесь до компанії!

1. Пийте в першу чергу вранці  воду

Як тільки ви прокинетесь, зробіть звичку пити принаймні один стакан води, кімнатної температури. Багато з нас залежні від кофеїну і не можуть почати наші ранкові справи без нього.

Але довіряйте нам, чиста проста вода - це все, що потребує ваше тіло після того, як було без неї, принаймні, 8 годин. Кофеїн дегідратує, а не омолоджує ваше тіло, він фактично ще більше підштовхує його до стану дефіциту води.

Отже, спробуйте це зробити, і ми обіцяємо вам, що ви не пошкодуєте. Ваше тіло і розум будуть вам вдячні!

2. Оточуйте себе позитивом, як тільки ви прокинетеся

Дехто може не звертати уваги на це, але така практика дійсно допоможе забезпечити вам позитивний день. Через стресову природу наших робіт, сьогодні багато хто прокидається зранку, думаючи про всі можливі варіанти, якими кожен сценарій на день може піти не так. Це дійсно не допомагає вашому вже напруженому тілу і може, фактично, викликати ще більше стресу, що, у свою чергу, спричинить хаос всередині.

З нашого досвіду ми бачили, що позитивне мислення про сценарії дійсно допомагає отримувати хороші результати навіть у реальному житті. Це може звучати як казки та веселі розмови, але це дійсно допомагає. Зробіть це частиною вашого ранкового обряду. Щоранку, як тільки ви прокидаєтесь, замість думок, що щось може піти не так, подумайте про те, що усе може бути чудово.

3. Зверніть увагу на те, щоб почати свій день з смачного і повноцінного сніданку

Більшість з нас, як правило, пропускають сніданок, тому що кому не хочеться трохи більше дорогоцінних додаткових хвилин у ліжку, вірно? Більшість з нас, як правило, вистрибують з ліжка, хапають йогурт або сік і кидаються назустріч викликам дня. Це, мабуть, найбільш нездорова звичка з усіх.

Хоча ми розуміємо, що наша робота вимагає швидких рішень для всього ( у тому числі їжі ), починати ранок з тарілки солодких пластівців - насправді не дуже хороша ідея. Замість цього спробуйте шукати їжу, яка допомагає повернути ваш мозок до життя після тривалого періоду бездіяльності.

Ми пропонуємо продукти, такі як авокадо, чорниця та горіхи. Вони не просто надзвичайно корисні і насичені антиоксидантами, а також допомагають вашому мозку прокинутись (хоч і м'яко), і почати працювати у повному обсязі.

4. Не переглядайте, ми повторюємо, не переглядайте першим ділом свій телефон вранці

Так само, як ми залежні від кофеїну, ми також залежні від соціальних мереж. І наш день здається неповноцінним без їх перегляду з самого ранку.

Це насправді є надзвичайно нездоровим і може сприяти поширенню негативу у вашому житті. І всі ми знаємо, що негатив - це те, що в кінцевому підсумку призводить до нездорового стану.

Отже, лишайте у спокою свій телефон і радійте життю! 

Наші інтереси: 

Корисні поради. Прості і доступні. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Дякую!
Це - класно!

Коментарі

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Дякую!
Це - класно!

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Читав аргументовану думку, що зранку треба пити воду не кімнатної температури, а теплу.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ідеальна ранкова вода повинна мати температуру тіла, тобто 36.6 - тоді організму не потрібні додаткові витрати енергії на її нагрівання або охолодження.

Віктор Макаренко каже:
Читав аргументовану думку, що зранку треба пити воду не кімнатної температури, а теплу.

Все, що робиться з власної волі, – добро!