Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Розвідувальна операція перетворилась на контррозвідувальну – Юрій Бутусов про вагнергейт

Світ:

Ця операція з розвідувальної перетворилася на контррозвідувальну. Її мета – пошук зрадників. Відомий військовий журналіст та громадський діяч Юрій Бутусов просить, щоб влада провела елементарні слідчі дії. Мають бути проведені допити всіх учасників операції та всіх, хто мав інформацію про операцію.

Парламентська тимчасова слідча комісія продовжила розгляд справи про "вагнергейт". На засідання був офіційно запрошений журналіст Юрій Бутусов, який одним із перших оприлюднив інформацію про злиття спецоперації російському ФСБ після наради на Банковій. 

Вже рік не проводять жодних розслідувань зірваної минулого року операції із захоплення «вагнерівців», яку відклав глава Офісу президента Андрій Єрмак. Йдеться про розшук та затримання 28 терористів, які проживають у РФ.

Бутусов пропонує з'ясувати, хто запросив на секретну нараду з Президентом одразу 6 осіб. Тоді у кабінеті на нараді разом із Зеленським окрім тодішнього начальника ГУР МО Василя Бурби та першого заступника голови СБУ Руслана Баранецького були присутні: голова Офісу президента Андрій Єрмак, тодішній перший заступник секретаря РНБО, глава комітету з розвідки Руслан Демченко, заступник голови ОП з питань оборони Роман Машовець, секретар Президента Марія Левченко.

Така кількість людей на нараді унеможливила швидко з'ясувати джерело витоку інформації. Мають відповісти усі, в тому числі й Президент України, вважає Юрій Бутусов. Але слідство не ведеться. 

Навколо Президента України знаходяться люди, які можуть становити загрозу національній безпеці України, вважає Бутусов. Андрій Єрмак та Руслан Демченко мають стосунки з РФ. Вони регулярно в силу своїх обов'язків контактують напряму з керівництвом РФ. Тобто у них є канал передачі інформації.

Цікавий момент – за шість місяців після призначення Руслана Демченка головою комітету з розвідки провалені усі розвідувальні операції. Може це збіг. Можливо, хтось вважає це збігом. Є всі підстави перевірити.

Юрій Бутусов хоче, щоб якась офіційна посадова особа сказала, що це є збіг. Він хоче, щоб хтось відповів на питання: Хто, яка посадова особа зібрала таку кількість людей на нараду?

 

 

Наші інтереси: 

Виявити державних зрадників та брехунів при владі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Якщо не виявлять особу зрадника, значить зрадниками є всі шестеро присутніх. Так працює колективна відповідальність.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Якщо не виявлять особу зрадника, значить зрадниками є всі шестеро присутніх. Так працює колективна відповідальність.

Все, що робиться з власної волі, – добро!