Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Російські військовослужбовці 64-ї ОМСБр брали безпосередню участь у скоєнні воєнних злочинів проти українців

31 березня з міста Буча вигнали ворожі війська, а 1 квітня це підтвердив міський голова Бучі Анатолій Федорук. У визволеному місті зафіксовано масові вбивства окупантами цивільних людей.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало список імен військовослужбовців 64-ї ОМСБр, які вбивали та ґвалтували в місті Буча українських мирних мешканців. 

"Кожен українець повинен знати їхні імена. За скоєні злочини проти мирного населення України всі воєнні злочинці постануть перед судом і будуть притягнуті до відповідальності", – наголосили у відомстві.

Як відомо, голова МЗС України Дмитро Кулеба закликав місію Міжнародного кримінального суду приїхати до Бучі для збору доказів вчинення росіянами воєнних злочинів і злочинів проти людяності.

Ексміністр внутрішніх справ України Арсен Аваков 3 квітня виклав у вільний доступ матеріали поліцейської хроніки з визволених Українськими силами населених пунктів Бучанського району Київської області.

"Буча та Гостомель для європейських любителів російського газу". Так назвав Аваков оприлюднену добірку фото та відео, де є, серед іншого, й понівечене Гостомельське летовище зі знищеним окупантами легендарним українським літаком "Мрія".

Наші інтереси: 

Збираємо докази вчинених злодіянь росіянських військових, які позбавлені військової честі! і не дотримуються правил ведення війни, порушуючи всі міжнародні закони та конвенції.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи