Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російська пропаганда просуває брехню та свої наративи через «західних експертів» – відомі імена

Категорія:

РНБО назвала імена західних "експертів", які просувають наратив Кремля про "неминучу перемогу РФ" та необхідність Україні йти на поступки. Москва торгується...

Про це повідомив Центр протидії дезінформації при Раді нацбезпеки та оборони у Telegram.

У межах інформаційної війни РФ не залишає спроб просувати пропаганду на Захід, чому Україна має поступитися суверенітетом та незалежністю. Основними каналами минулого тижня стали “експерти” з Франції, Німеччини, Італії та США.

Французький центр досліджень у сфері розвідки оприлюднив аналітичне звернення. У ньому йшлося про “професійну російську армію” та “недосвідчених українських солдатів”.

На тему загрози Третьої світової війни виступив німецький Інститут Шиллера. Автори зазначили, що для Німеччини та ЄС “конфронтація з Росією згубна”.

Намагався схилити Україну до капітуляції італійський генерал Леонардо Трикаріко, закликавши ЄС до відповідних кроків. У такий спосіб політик наголошував, що треба “заспокоїти” РФ та не дати можливості застосувати зброю масового ураження.

Колишній сенатор США Річард Блек розповідав, що Росія неминуче переможе. Він аргументував це тим, що РФ не може собі дозволити програти. Зокрема через загрозу розширення НАТО.

У РНБО наголосили, що кремлівська пропаганда використовує західні канали зв’язків задля підсилення наративів. У Москві намагаються нав’язати світу необхідну їй точку зору, аби “виторгувати” кращі для себе умови.

Наші інтереси: 

Розуміти, що війна з ерефією триває не тільки на полі бою. Йде масована атака країни-агресора на інформаційному фронті в Європі, тому що Кремль має там безліч своїх агентів впливу і куплених експертів. Читайте Німецькі «солдати Кремля». Про російську агентуру у Західній Європі або про те, що купівля агентів впливу – основне завдання російських спецслужб за кордоном.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи