Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Рішення, що школи, де не вакциновано 80% вчителів, не можуть працювати, є необґрунтованим 

Сьогодні Сергій Дібров, відомий журналіст та оглядач, опублікував на своїй сторінці у Фейсбук заяву про те, що рішення МОЗ, підтримане профільним комітетом ВР та затверджене Кабінетом міністрів, є необґрунтованим, недобросовісним і нерозсудливим. Фактично, він назвав чиновників некомпетентними, і готовий до відповідного позову до суду з їхнього боку.

21092302.jpg

Сергій Дібров. Фото: "Думская"

За день його заява набрала понад 1100 уподобайок, 73 коментарі й 190 поширень. Жодного негативного коментаря або незгоди. І жодної реакції від чиновників. Ба більше! Люди пишуть, що "вони (тобто чиновники) занадто ліниві й недостатньо розумні, що вони просто мавпують, що робиться в ЄС". Звідки взяли 80% ? "Мабуть, якщо всі 100%, то буде занадто конфліктна ситуація, тому вирішили 80%. Чи ви думали вони сидять годинами та вишукують дані наукових досліджень?"

Люди також згадали торішній "карантин" від Ляшка: "Чи не хочете ви сказати, що закриття парків, виловлювання плавців у Гідропарку, з залученням поліції та інші протиепідемічні заходи з весни 2020 року теж були необґрунтовані? Я так не вважаю. І пан Ляшко не вважає, і прямо про це каже (чесна людина!). А якими ж тоді ще заходами здійснювати залякування та терор проти населення? Все дозволяти? Так всі страх втратять. Ні, це не метод. Все тут обґрунтовано. P.S. До речі, а чому припинили обробляти спиртом кнопки у ліфтах, носити рукавички у метро, транспорт дезінфікувати? Що теж необґрунтовано було? А хто збитки покриє на всі ці дезінфекції з міського бюджету? Якщо серйозно, то судити треба всіх цих діячів за зловживання владою, руйнування економіки, розпалювання ворожнечі у суспільстві, ненадання медичної допомоги хронічним хворим, доведення багатьох людей до самогубства, психічні травми дітям і ще довгий перелік можна написати..."

У коментарях люди також пишуть, що "вакцина кисне", треба її утилізувати в тіло, тому й підганяють вчителів поголовно вакцинуватися.

 Подаю повністю заяву Діброва:

"Я, Сергій Дібров, цілком розуміючи власну відповідальність за свої слова, хочу публічно заявити:

РІШЕННЯ, ЩО ШКОЛИ, ДЕ 80% ПЕРСОНАЛУ МАЮТЬ ЩЕПЛЕННЯ, можуть працювати під час ускладнення епідеміологічної ситуації У звичайному режими, а школи, де такого відсотка немає - не можуть, НЕ МАЄ ЖОДНОГО ОБҐРУНТУВАННЯ, ані епідеміологічного, ані медичного, ані взагалі наукового.

Тому я вважаю це рішення, ініційоване Міністерством охорони здоров'я, підтримане профільним комітетом ВР та затверджене Кабінетом міністрів:

- необґрунтованим, тобто ухваленим без урахування усіх обставин, що мають значення для прийняття рішення;

- недобросовісним;

- нерозсудливим;

- таким, що прийнято без дотримання принципу рівності перед законом та запобігаючи всім формам дискримінації;

- непропорційним, тобто ухваленим без дотримання необхідного балансу між будь-якими несприятливими наслідками для прав, свобод та інтересів особи і цілями, на досягнення яких спрямоване це рішення.

Людей, які ініціювали та ухвалювали це рішення, я публічно називаю особами, які ухвалюють безглузді антинаукові рішення З МЕТОЮ РОЗПАЛЕННЯ ВОРОЖНЕЧІ У СУСПІЛЬСТВІ, які не відповідають своїм посадам, які фактично взяли у заручники українських дітей та працівників галузі освіти з метою примусити їх до проведення "добровільних" щеплень в протиправний спосіб.

ТАКОЖ Я ЗАЯВЛЯЮ:

Це не є оціночним судженням. Це моя особиста думка, яку я публічно заявляю як факт. І якщо хтось з цих людей не згоден моїми словами, я готовий надати усі дані, необхідні для вчинення відповідного позову проти мене до суду.

Наші інтереси: 

Боротьба здорового глузду проти брехливих та некомпетентних чиновників від міністерства отруєння населення (дякую за влучну назву для цієї контори Андрію Гарасу). Ще залишилися чесні журналісти.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

1. Ефективним можна було б назвати таке справжнє Міністерство охорони здоров'я, кількість звернень у яке за місяць було б рівне нулю.
Адже якщо спрямувати зусилля і кошти на профілактику, наприклад, активне пропагування спорту і здорового харчування, ситуація кардинально б змінилася.
2. Міністерство отрути здоров'я - це загальне визначення, адже навіть серед моїх знайомих є компетентні, чесні і порядні люди, які є просто заручниками цієї безбожної системи.
3. Як можна спрямовувати до вакцинації людей, коли є епідемія? В час епідемія вакцинувати не можна, це прописна істина, яку знають всі медики. Але в надтварин немає совісті, тому для них брехати, калічити і вбивати - нормальне явище.

Радіймо життю граючи!